Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a teendő, ha limonádé...

Mi a teendő, ha limonádé standot szeretnék nyitni egy balatoni szabadstrandon?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet "helyet szerezni" valamelyik szabadstrandon? Kit kell ehhez felkeresni? Csak a válalkozói kiállítatása után lehet ilyen kérvényt benyújtani?

Pontosan hogyan zajlik a menete?

Rosszindulatú, se*gfej megjegyzéseket tartsátok magatokban légszi! A hasznos információkat köszönöm. :)

2020. máj. 7. 21:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Annyira, de annyira bírom mikor a lexikális tudással köti össze valaki az értelmi szintet. Úgy, hogy nem én vagyok a vállalkozó úgy. Én csak érdeklődtem, elméleti síkon. "Istenem legalább azt értelmezhetnéd amit írtam." Na béke.
2020. máj. 9. 12:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem fogalmaztam jól az elején, amikor azt írtam, hogy rosszindulatú megjegyzéseket nem szeretnék. Láttam a többi kérdést is hasonló témában és azt, hogy azonnal jönnek a lehúzó jellegű válaszok. Amikor van valakinek egy ötlete, akkor nem csak a felmerülő problémák érdeklik. - azok is-hanem sokkal inkább a megoldásuk. Úgyhogy ha valaki csak azért jön, hogy elmondhassa miért nem fog összejönni, az nyugodtan görgessen tovább. Én is tisztában vagyok vele, hogy ez nem olyan egyszerű, mint az amerikai filmekben,de akkor aki okosnak érzi magát az a lehetőségeket mondja, ne azt, hogy miért nem fog összejönni. Főleg, hogy én csak érdeklődni próbáltam egy téma iránt.
2020. máj. 9. 13:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó, kérdező, rajtam kívül egyetlen ember állt szóba Veled, megkaptad a szükséges válaszokat.

Annyira, de annyira inkompetens vagyok, hogy 7 évig volt vállalkozásom: ha valami nem pozitív, az nem jelenti azt, hogy nem akarunk segíteni, csak azt, hogy fel akarunk készíteni a nehézségekre.

"Úgy, hogy nem én vagyok a vállalkozó úgy." - akkor meg miért a saját nevedben kérdezed? "Mi a teendő, ha limonádé standot szeretnék nyitni..."

Na mindegy, léptem, nem pazarlom a drága időmet Rád, hiszen még egy köszönöm sem hangzott el, ez idő alatt meg pénzt is kereshetnék :-) .

2020. máj. 9. 13:32
 14/14 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem állítottam, hogy inkompetens lennél a témához. Csak nem érzem jogosnak, ha lekezelnek a tudatlanságom miatt. Hiszen, ha tudnék valamit, akkor nem tennék fel kérdéseket.

Azt elismerem, nem volt túl okos ötlet itt érdeklődni. Az információ részét köszönöm.

2020. máj. 9. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!