Mi a teendő, ha limonádé standot szeretnék nyitni egy balatoni szabadstrandon?
Hogyan lehet "helyet szerezni" valamelyik szabadstrandon? Kit kell ehhez felkeresni? Csak a válalkozói kiállítatása után lehet ilyen kérvényt benyújtani?
Pontosan hogyan zajlik a menete?
Rosszindulatú, se*gfej megjegyzéseket tartsátok magatokban légszi! A hasznos információkat köszönöm. :)
Jó, kérdező, rajtam kívül egyetlen ember állt szóba Veled, megkaptad a szükséges válaszokat.
Annyira, de annyira inkompetens vagyok, hogy 7 évig volt vállalkozásom: ha valami nem pozitív, az nem jelenti azt, hogy nem akarunk segíteni, csak azt, hogy fel akarunk készíteni a nehézségekre.
"Úgy, hogy nem én vagyok a vállalkozó úgy." - akkor meg miért a saját nevedben kérdezed? "Mi a teendő, ha limonádé standot szeretnék nyitni..."
Na mindegy, léptem, nem pazarlom a drága időmet Rád, hiszen még egy köszönöm sem hangzott el, ez idő alatt meg pénzt is kereshetnék :-) .
Egy szóval nem állítottam, hogy inkompetens lennél a témához. Csak nem érzem jogosnak, ha lekezelnek a tudatlanságom miatt. Hiszen, ha tudnék valamit, akkor nem tennék fel kérdéseket.
Azt elismerem, nem volt túl okos ötlet itt érdeklődni. Az információ részét köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!