Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi ilyenkor a legjobb teendő?

Mi ilyenkor a legjobb teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Dolgozom jelenleg egy kozmetikában, alkalmazottként. Szerződésem heti 20 órás, határozatlan idejű. Főnökkel úgy lett megbeszélve, augusztus végéig maradhatok (ő gyesen van). Úgy döntöttem, nem szeretnék tovább ebben a légkörben dolgozni, mert elég mocskosak velem szemben ott az emberek. Ahová mehetnék, oda egyéni vállalkozói kell. Munkaügyi által szeretném igénybe venni a féléves pályakezdő egyéni vállalkozói támogatást.

Arra lennék kíváncsi, hogy a felmondásban minek kell szerepelnie, hogy a közeljövőben a támogatást ne bukjam el? Ő mond fel, én, vagy közös megegyezés alapján?

Édesanyám azt mondta, ha én mondok fel, az hatással van a támogatásra és lehet, nem kapom meg. Kérem, aki rud, mihamarabb segítsen!! :'( :'(

2018. júl. 27. 19:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha itt nem tudnak segíteni, akkor kérdezz rá nyugodtan a munkaügyi központban, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy az egyéni vállalkozói támogatást igénybe tudd venni.
2018. júl. 28. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!