Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mibe érdemes befektetni 10...

Mibe érdemes befektetni 10 000 eurot?

Figyelt kérdés

#bevétel #pénz #befektetés #üzlet. kereset
2020. ápr. 26. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Tized annyi is elég pl póker
2020. ápr. 26. 19:59
 2/11 A kérdező kommentje:
biztos befeketés kellene, nem szerencsejáték
2020. ápr. 26. 20:13
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Semmi biztos befektetés nincs. Euró állampapírok semmit nem fizetnek, bankbetét semmit. Befektetési alapok és részvények meg nem biztosak. Ez van. Illetve nincs.
2020. ápr. 26. 21:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Cég alapitás?
2020. ápr. 26. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:
26%

itt egy kiváló lehetőség:

[link]

semmi közöm hozzájuk, azon kívül, hogy náluk vagyok 2 éve, ezt a rendszert most január végén indították és épp elcsíptem, hogy brutális profitot könyveltek el februárban (aztán a vírushelyzet miatt lekapcsolták a dolgot egy időre, de most újra működik)

azért beszélek róla fűnek-fának, mert tényleg jók.

ezt persze vagy elhiszed vagy nem, ez mégiscsak a gyakori, de hát itt kérdezted.

olvass utána az oldalukon, remélem tudsz angolul.

megéri náluk befektetni, de döntsd el te.

2020. ápr. 26. 21:54
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Ja, hogy nem biztos befektetést keresel? Akkor bármi. Tőzsde, cég, szerencsejáték, akármi.
2020. ápr. 26. 21:55
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
előző vagyok, még hozzáttenném, hogy cégalapításban ne nagyon gondolkozz, eddig sem érte meg, ennyi pénzzel még kevésbé. nem hiszem, hogy van elképzelés, hogy mit is csinálnál vagy üzleti terv a megvalósításra. úgyhogy nem egy jó ötlet. ez a pénz kamatoztatásra jó, és meg kell keresned a legmagasabb elérhető kamatot (a fent említett módszer erre pl. tökéletes, de nézz körbe több helyen, csak vigyázz, hogy ne vágjanak át)
2020. ápr. 26. 21:57
 8/11 anonim ***** válasza:
26%

Nekem csak két megjegyzésem van, ami remélem hasznos.

- Abba, amiből lett a 10 000 euro.

- Vállalkozás. Általában két ember alapít vállalkozást. Egyik a pénzügyi részért felelős, a másik a technikai részért.

Mellesleg nekem pont fordítva van. Pénzem nincs, ötletem, tudásom megvan hozzá. És, nem nem reklám. De te magad is tudsz keresni megfelelő vállalkozásokat vagy olyan embereket, akikkel szívesen alapítanál vállalkozást.

2020. ápr. 26. 23:24
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

baba, gyerekek, iskolaztatas, tanitas .

Ezek ertekek.

kertes haz peldaul

2020. ápr. 28. 08:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmibe. Ha egy kicsit utánanézel akkor most pont jó helyen van. Ha januárban vagy előtte szerezted akkor 3,2m-ért, most 3,5m-ót. Az egy negyed év alatt 8,5% hozam pont. Szerezz még hozzá mert az eur-egyre többet ér a forinthoz képest, nézz utána. Az elmúlt években csak felfelé ment az árfolyam.
2020. ápr. 28. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!