Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Piacozásból él itt valaki?...

Piacozásból él itt valaki? Milyen költségei vannak? Hogyan indulhatunk el ezen a vonalon?

Figyelt kérdés
Hogyan induljunk el? Vállalkozás tudom, forgalmazók felkeresése, kocsi van hozzá. De ha piacozunk akkor mi a különbség? Mit kell még fizetnünk? Mennyire lehet megélni belőle 3 embernek? Vagy csak éppen-éppen eltart? (Nem ruha árulás)
2010. júl. 27. 09:22
 1/2 anonim válasza:
Melyik országrész lenne a célpont?
2010. júl. 27. 10:28
 2/2 anonim válasza:
én mellékállasban piacozok östermelő vagyok. Főállasban nem érné meg a kölönböző járulékok és az adó miatt szerintem. viszont igy egy kis plusz keresetnek nem rossz. igy eü. hozzájárulást kell fizetnem csak, mert 4M Ft-ig adómentes vagyok őstermelőként. kereskedőként viszont már nem lehetne belőle megélni ha csak valami jó helyet ki nem fogsz
2010. júl. 27. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!