Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mire kap benzintérítést az...

Mire kap benzintérítést az aki home officeban van két hete?

Figyelt kérdés

Kolleganőm heti szinten kap benzintérítést, 10E-t. Azért az havi szinten 40E.

Csakhogy két hete már home -ba tették őt nem kell bejárnia, de azért tegnap csak megjelent hogy felvegye a lóvét (mert ezt kp-ban kapja).

Én megkérdeztem őszinte értetlenséggel hogy mit akar itt, milyen benzin hát be se jár?

Erre a főnök kiperdült az irdoából hogy én csak ne szóljak bele, ha jár akkor jár. És kapja a pénzt a semmire. Be se jár.

Érdekes ÉN nem kapok egy petákot se pedig én aztán napi szinten benn vagyok még mindig! Lassan utolsóként a cég 3/4 része már nem jár be, én még igen mégse kapok egy petákot se.

Ti értitek ezt?

2020. márc. 19. 08:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Erre az a válasz az eredeti kérdésből kiindulva,hogy amíg adják a benzin penzt addig elfogadja a kollegina.

Maradéktalanul.

2020. márc. 19. 13:50
 22/22 robi1980 ***** válasza:

Egyszer volt, hol nem volt... Volt egyszer egy olyan parlamenti képviselő, aki KÓMÁBAN feküdt már vagy másfél éve az intenzíven, s járt neki az utazási költségtérítés... :D :D :D

Költői kérdés a kérdezőhöz: Ilyesmin még meglepődsz?? :)

Tudod, vannak olyan munkahelyek, ahol egyeseknek mindent lehet, aki meg kiteszi a lelkét a cégért, azt le se sz*rják...

Szerintem ne idegeskedj rajta, mert azzal is csak magadnak ártasz és a helyzet nem javul tőle...

2020. márc. 27. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!