SOS! Miért nem nyílik meg a Word dokumentumom a megszokott Word-ömben, sem a Libre Officeban?
A Word 2007 van feltelepítve kb fél éve, eddig működött, most ezt írja ki, ha írni szeretnék a szöveges dokumentumba:
Microsodt Office Professional Plus 2007
Köszönjük, hogy telepítette az alkalmazást. Ahhoz, hogy az összes szolgáltatást használhassa, aktiválni kell a telepítést. A varázsló végigvezeti. Hogyan szeretné? Kiválasztom, hogy interneten. A "Tovább" gomb után: Kommunikációs hiba történt, a kérelem feldolgozása nem sikerült, próbálkozzon pár perc múlva.
Ezt írta ki már 2 hete is.
Aztán megpróbálkoztam a LibreOffice letöltésével. Sikeresen telepítettem, társtással szeretném benne megnyitni azt a bizonyos szöveges dokumentumot, de ezt írja ki:
A program nem indult el, mert api-ms-in-crt-runtime-l1-1-0.dlll hiányzik a számítógépéről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot.
Vezérlőpultból letöröltem, újratelepítettem, ugyanez a hiba.
Valaki segítene? Mit telepítsek akkor, vagy mit csinálok rosszul? Fontos lenne azt a dokumentumot szerkesztenem! :(
Előre is köszönöm szépen!
20/L
https://www.youtube.com/watch?v=Ic-AGJpRiuM
Aktivátorokkal azért óvatosan, több helyen nem kívánatos dolgokkal van ellátva....:)
1. Word 2007 már ősrégi cucc, valami frissebbet kellene használni
2. Ha aktiválni akarja magát, de nem megy, az azt jelenti, hogy illegális, tört verziód van
3. Honnan telepítetted a LibreOffice-t? Mert azzal mennie kell. Próbáld meg innen telepíteni: [link]
Kijelölöd a LibreOffice-t, letöltöd és magától telepíti a legújabb verziót
Ne ajánlgassál már szedett-vedett letöltőoldalakat!!! KIZÁRÓLAG a hivatalos verziót szabad erőltetni, ha már ingyen van!:)
Kedves 5!
A hivatalos oldalról próbáltam letölteni, de nem lett jó úgy sem :( Eredetileg is onnan töltöttem le egyébként.
Az az aktivátoros videót pedig nem tudtam követni, meg megcsinálni...
De most mi legyen akkor? :/
Kedves Hölgyem! A gépeden amiről egyébiránt semmit sem tudunk(rendszer, hardwareösszetevők) valami nagyon nem kerek. Pikkpakkra így a távolból megoldani nem lehet. Idő és türelem....
1.:megoldási javaslatok:
1. Telepítsd a Windows frissítéseket: Start/Vezérlőpult/Windows Update
Telepíts minden elérhető frissítést, utána indítsd újra a gépet. Ellenőrizd van-e új frissítés és azt is telepítsd.
2. Töltsd le a Visual C++ Redistributable-t:
Windows 64-bit
Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2017 (64-bit)
Windows 32-bit
Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2017 (32-bit)
3. Futtasd a vcredist_x64.exe (64-bit), vagy a vcredist_x86.exe (32-bit) fájlt és választ az Uninstall gombot.
4. Ezután futtasd ugyanezt az exe-t és válaszd az Install gombot.
2.: Ha kell küldök privátban olyan programot, ami garantáltan működik....
#5: Nem szedett-vetett letöltőoldal. A Ninite egy olyan tool, ahonnan freeware és opensource programokat lehet telepíteni pár kattintással. Sokkal gyorsabb, mintha egyessével next-next-next finish-el telepítenéd. Nem vírusos, nem fizetős, nem reklámos, rengetegszer használtam már új gép telepítésekor.
De gondolom, Windowson neked új, hogy létezhet programtelepítés így is... Linuxon az ilyen alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!