Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mire kap benzintérítést az...

Mire kap benzintérítést az aki home officeban van két hete?

Figyelt kérdés

Kolleganőm heti szinten kap benzintérítést, 10E-t. Azért az havi szinten 40E.

Csakhogy két hete már home -ba tették őt nem kell bejárnia, de azért tegnap csak megjelent hogy felvegye a lóvét (mert ezt kp-ban kapja).

Én megkérdeztem őszinte értetlenséggel hogy mit akar itt, milyen benzin hát be se jár?

Erre a főnök kiperdült az irdoából hogy én csak ne szóljak bele, ha jár akkor jár. És kapja a pénzt a semmire. Be se jár.

Érdekes ÉN nem kapok egy petákot se pedig én aztán napi szinten benn vagyok még mindig! Lassan utolsóként a cég 3/4 része már nem jár be, én még igen mégse kapok egy petákot se.

Ti értitek ezt?

2020. márc. 19. 08:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert jár neki.
2020. márc. 19. 09:02
 2/22 A kérdező kommentje:

De MIRE jár? A bejárásra? Mert arra kapja hogy amikor bejár ne egyedül finanszírozza a benzint. HA bejár. De nem jár...

innentől?

Azt meg pláne nem értem hogy én a ki be is járok nekem semmi, aki be se jár annak.... mire? A semmire?

2020. márc. 19. 09:04
 3/22 anonim ***** válasza:
88%
Akinek van jó nyelvismerete + ügyes keze, annak jár homeoffice + lóvé, ez mindenhol így van.
2020. márc. 19. 09:04
 4/22 A kérdező kommentje:

"Akinek van jó nyelvismerete + ügyes keze, annak jár homeoffice + lóvé“

Mindegy ha ez így megy tovább 1-2 hónap és eljutunk oda hogy mindegy lesz ki milyen csókos mert földbe áll a cég és mindenki mehet a sunyiba.

Már most csomóan vannak fizetetlenen, ezek nettó már most munkanélküliek.

És a cég legalább fele már most így van.

"annak jár homeoffice“

Azért ehhez annyit hogy van olyan kollega is, aki közölte hogy ő holnaptól be nem jön, ha a cég ad neki home melót azt csinálja ha nem, akkor nem. de ő be nem jön. És mit tehet vele a cég? Igazából semmit. Kirúghatja de ez már nem sokáig lesz fenyegetés mert úgyis kb vége a cégnek innentől rúgja ki ha akarja.

2020. márc. 19. 09:09
 5/22 anonim ***** válasza:
73%
Megmondta a főnököd is, foglalkozz a magad dolgával!
2020. márc. 19. 09:13
 6/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Ha az van a szerződésében, hogy jár neki hetente 10k benzinpénz, és nincs kitétel arra az esetre, ha fizikailag nem jár be, akkor is jár neki az a pénz. És hogy neked miért nem? Nyilván a gyengébb érdekérvényesítő képességed miatt.

De amúgy neked mennyivel lesz kevesebb attól, hogy ő ezt megkapja?

2020. márc. 19. 09:20
 7/22 anonim ***** válasza:
88%

"Érdekes ÉN nem kapok egy petákot se pedig én aztán napi szinten benn vagyok még mindig!"

Akkor képviseld a saját érdekeidet, Balázska, ne azzal foglalkozz, hogy ki mit kap - azzal foglalkozz, hogy TE miért NEM kapod meg azt, ami ELVILEG NEKED IS járna!

2020. márc. 19. 09:27
 8/22 A kérdező kommentje:

"De amúgy neked mennyivel lesz kevesebb attól, hogy ő ezt megkapja?“

Igazad van, hamarosan nem fog benzinpénzt kapni. Azt se. Meg mást se. Meg én se. Meg senki se.

Csak az a döbbenet hogy van aki már most bért se kap, mert megszorítás van, de azért tízezrek röpülnek az ablakon a semmire. Erre van pénz??

És ne jöjjünk a szerződéssel megállapodással jogszerűséggel! Ne! Mert jogszerűen a cég se küldhetett volna egyoldalúan fizetetlenre senkit és mégis megtette. Innentől ITT megállapodásról meg jogszerűeségről ne is beszéljünk.

2020. márc. 19. 09:27
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
3 diploma?
2020. márc. 19. 09:35
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is home officeba dolgozok, de mivel ez nem megvalósítható, így szimplán csak akpom a bérem, míg a többiek dolgoznak. Ez sem igazságos, de ez van
2020. márc. 19. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!