Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Aki azon panaszkodik hogy...

Aki azon panaszkodik hogy keveset keres, az csak maga tehet róla?

Figyelt kérdés

Most tegyük fel hogy valaki nulláról indul. Felvesz 2-3 millió hitelt, vesz egy furgont és nekiáll piacozni.

Saját példámból kiindulva, bár autót nem kellett vennem szerencsére, és segítséget is kaptam, ezt bárki meg tudná csinálni. Egy vidéki városban élek, ahol a célközönség 80 %-a szegény nyugdíjas. A vállalkozásnak igaz van egy facebook oldala 2500 taggal, amit nem most kezdtem építeni, ott egy egyszerű poszttal hirdettem meg hogy hol árulok, a legfrissebb bejegyzésemet lassan 700-an osztották meg, meg fizettem egy hétre 3000-et hogy jelenjen meg. Mi ebben olyan nehéz sokaknak? Semmi különlegeset nem csinálok, mégis nekem van a legnagyobb forgalmam az egész piacon.

2020. jan. 31. 20:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Mégis olyan egysíkú és unalmas az életed, hogy egy noname oldalon fényezed magad.

nincs egy barátod akivel péntek este sörözhetnél egy jót.. nagyra lehetsz magaddal.

2020. jan. 31. 21:18
 2/18 A kérdező kommentje:
Nincs, mert holnap is dolgozok.
2020. jan. 31. 21:20
 3/18 A kérdező kommentje:
Egyébkén ez egy ötlet is azoknak akik siránkoznak, én csak segíteni akarok.
2020. jan. 31. 21:21
 4/18 A kérdező kommentje:
Múlt nyáron találkoztam egy 40-50 körüli házaspárral, nagyon szimpatikusak voltak, ők évente el szoktak menni több mint egy hónapra Spanyolországba. Kérdeztem mivel foglalkoznak, mondta piacoznak. Meglepődtem rajtuk hogy ebből kitelik így kettőjüknek. Hol kap az ember ennyi szabadidőt más munkahelyen? Ha akarja, évi 3 hónap szabadságot is csinálhat magának, bármikor, nincs főnöke aki cseszegeti, és nem is kell 8-10 órákat dolgozni naponta.
2020. jan. 31. 21:28
 5/18 anonim ***** válasza:
61%
Oké, király a kisvállalkozói élet. Nyertél.
2020. jan. 31. 21:32
 6/18 A kérdező kommentje:
A keresett pénzt meg nem kell hülyeségekre elverni, be lehet fektetni és azon gondolkodni, hogy lehet még kevesebb munkával többet keresni.
2020. jan. 31. 21:37
 7/18 anonim ***** válasza:
80%
Hatalmas élet lehet a piacozás. Vannak akik tovább tanulnak...
2020. jan. 31. 22:07
 8/18 A kérdező kommentje:
És ugyanannyit keresnek vagy kevesebbet mint én. Ki mondta hogy ezt akarom csinálni életem végéig? Miért is kellene? Miért kellene a nyugdíjig dolgozni? Én nem abban gondolkodom hogy hétfőtől péntekig bemegyek a céghez, ledolgozom a 8 órát, megkapom az évi 20 szabit, mert az nem élet, nincs az a pénz amennyiért ilyet vállalnék.
2020. jan. 31. 22:12
 9/18 A kérdező kommentje:
Ha valaki annyira szolgalelkű, hogy szeret más csicskája lenni és ettől boldog hogy nem dönthet szabadon szinte semmiről, akkor hajrá. :D
2020. jan. 31. 22:14
 10/18 Funteki válasza:
80%
Ha neked ijen jolmegy a piacolás akor gratulálok érdekelne hol árulsz és mit árulsz szétnéznék nálad
2020. jan. 31. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!