Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kell hozzá a cukrász szakma?

Kell hozzá a cukrász szakma?

Figyelt kérdés
Szeretnék nyitni egy kis sütizőt, lesz fagyi is de egyiket sem én csinálom hanem rendelem. Csak eladó szakmám van, kell cukrász is? Még nagyon az elején vagyok,még csak olvasgatok.. majd jön a könyvelő is igen. Köszönöm!
2020. jan. 29. 11:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Kormányablakban megmondják
2020. jan. 29. 11:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kell hozzá valami szám/nem tudom pontosan a nevét/ amit le kell töltenem a ksh oldalról, csak akkor tudják megmondani. De nekem olyanom még nincs.
2020. jan. 29. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Téáor, de eladói végzettség elég hozzá, ha nincs helyben készített termék.
2020. jan. 29. 12:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Teáort is megmondják a kormányablaknál, mióta kirúgtam a könyvelőt mindig hozzájuk megyek
2020. jan. 29. 14:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Azt mondták a kormányablaknál hogy amíg nincs meg ez a szám nem tud segíteni.. Én ebben a Teáor-ban nem tudok kiigazodni.
2020. jan. 29. 14:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Meglett közben 4724 de a hozzá tartozó végzettséget nem találom.. Külön olyan kódot nem találtam ami kimondja hogy nem én állítom elő a terméket.
2020. jan. 29. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, akkor csak nálink kompetens a srác, mert én eddig jét esetben jártam ilyen ügyben bent éscsak azt rizsáltam el neki, pontosan mit akarok csinálni ill. hogy olyan legyen, amihez nem kell mérnöki kamarai tagság ill. a másik esetnél x végzettség
2020. jan. 29. 14:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Pékáru boltra érdemes megkérni a külön engedélyt plusz beszállított cukrász termékre ( sütis pultból ) és fagyira. Az üzlet jellege ha kereskedelmi akkor elég az eladói végzettség. Ha cukraszda-fagyizo akkor vendéglátó eladoi vagy üzletvezetői kellene .Ha saját készítés lenne, akkor kellene a cukrász.

Teaorhoz csak a kormány ablakban adnak infót hozzá tartozó szakmai es egyéb kötelező regisztrációkról.

Haccp kötelesként viszont a haccp auditor is megmondja mi kell hozzá azin felül higy egyaltalan alkalas e a kinézett hely az egység működésére vagy épp mit hogyan kell kialakítani vagy átalakítani hozzá. Könyvelő a számvitelhez ért, nem a követelményekhez.

2020. jan. 29. 15:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!
2020. jan. 29. 15:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy mi az a Teáor számoknál hogy kiskereskedelem meg nagykereskedelem? A kiskereskedelem talán hogy nem én gyártom? Bocsi nagyon nem értek ehhez, de nem találom sehol az erre vonatkozó számot.
2020. jan. 29. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!