Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Babaváró hitelből vállalkozás...

Babaváró hitelből vállalkozás mennyire jó ötlet?

Figyelt kérdés
Ismeröseim 10 milliót terveznek fel venni 20 évre előtte megházasodnak, közös nettójuk 280 ezer ft havonta. Vállakozni akarnak belőle, szerintem ez elég ostoba ötlet, de nem akarom megbántani őket. Ti mit gondoltok?

2020. jan. 27. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Ha amúgy is terveznek gyereket, meg piacképes az ötletük, akkor miért lenne hülyeség? Jobban járnak mint egy személyi kölcsönnel.
2020. jan. 27. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

:D Hááát én ha a mai tendenciákat figyelem, akkor azt látom 10 vállalkozásból 8 bedől az első 3 év alatt. Rengeteg a kényszer és a divat vállalkozó, hozzáértés nélkül fejest ugranak ebbe az iszonyatosan kemény világba.

Én az ő helyükbe nem tenném, bár nem ismerem őket. Ja, a vállalkozásokról... ami régen 5 év volt, ma már csak fél év. Mire is gondolok. A brutál gyors változásokra, és aki ezt nem követi le, megbukik. Ami még ma biznisz, az holnapután már veszteséges. A mai jogszabályok holnaputánra már megváltoznak.

2020. jan. 28. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:

A babaváró hitelt megfelelő feltételek mellett nagyon jó dolognak tartom.

Viszont vállalkozás beindítására használni ostobaság szerintem, ugyanazon okoknál fogva amit előttem leírtak.

2020. jan. 31. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!