Műkörmös szalonnak milyen nevet adnátok?
Figyelt kérdés
1-2honapon belül megnyitom a saját szalonomat, és szeretnék valami találó, fülbemászó, nem tömeg, egyedi nevet neki, ami nem túl hosszú.
Nails by Vivi-re gondoltam, de Niki nails már van a városunkban. Várom az ötleteket. 😊
2019. aug. 24. 13:09
6/12 anonim válasza:
Hát a neved(pláne beceneved!!)+nails a lehető legtömegebb,elcsépeltebb,tucatabb és vérszegényebb amit csak el lehet képzrlni.Ettöl lejjebb tényleg nem mehettél volna. Pedig nem nehéz neveket kitalálni....
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😊
Kedves 6-os. Nyilván azért írtam ide, mivel nem azt szeretném adni a szalon nevének. De köszönöm a hasznos ötletet... 😅😂
2019. aug. 26. 10:37
9/12 anonim válasza:
Ha csak annyit adsz, hogy kéz a kézben, már hátrahagyod a bolygót névadással, ha csak a szépészet üres tekintetű műretkeivel kell versenyezni.
10/12 anonim válasza:
A Néjlsz báj Vivi nem ugyanaz mint a Niki Nails, szóval szerintem jó lenne, amit kitaláltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!