Bérelek egy asztalt egy szépségszalonban mint műkörmös?
" a csaj akinek fizetem majd a bérleti díjat ő is ott fog dolgozni és nem engedi hogy szombatonként dolgozzak."
Mivel béreled, és nem Te vagy a tulajdonos, így igen, ilyent lehet. Más ismerősöm is panaszkodott (fodrász), hogy nem engedik minden napon dolgozni - így meg nem tudja kifizetni a bérleti díjat, illetve szinte nem marad semmi haszon utána.
Ezért jobb megoldás, ha van egy tulaj vagy egy főbérlő , aki tovább adja napi bérbe a helyet.Igy csak azokra a napokra kell fizetni amikor dolgozik is és van bevétele amiből tudja finanszírozni.
4 éve így csináljuk a lányokkal, sose volt ebből gond.
Időszakosan szombatonként meg épp hogy közös programcsomag van és még egy fotós is betársul hozzájuk.Igy egyben mimden után meg egy stúdió fotózás is van azon felül hogy mindenki ( fodrász, kozmetikus, műkörmös ) "dolgozik a vendégen".
itt most akkor a fodrásza főbérlő. Feltehetőleg úgy kötött szerződést, hogy kiadhat további szolgáltatóknak széket, asztalt, vagy csak helyet albérletbe, ahova a saját asztalát hozza. Ha így van, akkor olyan szerződést köt veled, amilyenben megegyeztek. Ha ő nem enged szombaton dolgozni, megteheti, te meg bérelhetsz asztalt másik szalonban, ahol megengedik.
Amúgy ha így van, tényleg nem értem, hogy miért nem enged szombaton dolgozni, inkább előny lenne neki, hogy esetleg 1-2 ügyfeled a haját is megcsináltatja, ha már ott van. Én a helyedben rákérdeznék, hogy miért van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!