Adnátok 6 millió Forintot a barátotoknak kölcsön hogy pizzériát nyisson belőle?
Én se adtam volna. Vegyen fel vállakozói hitelt.
Ha nem beszél veled, akkor ez van. Ne feledd, ha valakinek problémája van veled, az még mindig csak az ő problémája, nem a tiéd.
3-assal teljesen egyetértek. Biztos, hogy ugyanígy kerülne, ha tartozna neked és nem tudna fizetni. És még te lennél a szemét, aki állandóan a nyakára jár és kéri a pénzét.
Jól tetted, hogy nem adtál.
Én csak egy ütvefúrót adtam kölcsön, majd úgy kaptam vissza, hogy a váltókapcsolója belül el volt törve. Dilemmába estem... ha szólok, akkor ott vége a a kapcsolatnak, ha nem, akkor meg bebuktam a fúrómat. Nem szóltam, de utána már nem is voltunk olyan fontosak egymásnak, azt vettem észre. Szóval tudott ő erről a törésről. Viszont csak 30.000Ft volt a tét, amit később megjavítottam.
6.000.000??? Pénzben 10EFt-ot adtam kölcsönbe egy barátnak hitt személynek, majd ő ezt egy komplett évre el is felejtette. A becsület kedvéért szóltam neki, de ezután én lettem a szemét... ráadásul ő szakította meg velem a "barátságot". Sebaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!