Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen támogatások járnak...

Milyen támogatások járnak kezdő vállalkozó embereknek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ha jól tudom van egy pályázat, de az csak olyanoknak szól, akiknek még nincs meg a vállalkozásuk! Viszont regisztrált álláskeresők és az elmúlt talán 3 évben nem voltak vállalkozók.(valami újra kezdés vagy ilyesmi valami)

Hallottam olyat is ezzel kapcsolatban hogy elméleti oktatasokra kell bejárni azt hiszem 8 talán 10 óra hosszát kell és azután rögtön adnak vissza nem térítendőt azt hiszen talán 2,2milliót.

Mi ennek a egész dolognak a hivatalos neve és hol tudnék pontosabban utána érdeklődni?

A válaszokat előre is köszönöm!

2020. jan. 7. 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen különben mindenki menne és markolná fel a 2.2 misit.
2020. jan. 7. 09:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lószar se jár
2020. jan. 7. 11:22
 3/3 xswerdy ***** válasza:

járni semmi sem jár, pályázni kell, de szoktak lenni ilyenek. Igen, volt olyan konstrukció, hogy először tanfolyamra kell járni, aztán bemutatni az üzleti tervet, nem tudom, ami most elérhető, ott mik a feltételek.

Itt egy link, ahol alapvetően tavalyiak az infók, de azt írja a szerző, hogy februárban fognak előreláthatólag újra megnyílni: [link]

2020. jan. 8. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!