Üdv! Mi a véleményetek erről a blogról? Minden véleményre kíváncsi vagyok!
Ősztintén?
Borzalmas. Modoros, tele közhelyekkel, nyelvhelyességi és fogalmazási hibákkal.
Egyetértek az elsővel.
Semmi eredeti tartalom, semmi újítás, semmi új ötlet.
Szerintem ne add fel ilyen könnyen, de sokat kell még fejlesztened rajta.
Én blogolok, hasonló témában. A következőket javaslom:
- Hosszabb cikkeket írj, amelyben mindig egy témát jársz körbe. A pontból (kérdés, probléma) B pontba jutsz el (megfejtés, megoldás).
- Tördeld a mondanivalót, és lásd el alcímekkel. Sokkal olvashatóbb, felhasználóbarátabb lesz a tartalom.
- "Gondoltam egyszerű számozással fogom vezetni a bejegyzéseket. Szeretem a minimalista dizájnt ezért ezt láttam a legjobbnak."
Érdekesebb címeket adj az írásaidnak. Ne rólad, hanem az olvasóról szóljon. Példálózhatsz persze saját magaddal, de ne az legyen az általános benyomás, hogy csak magadról írsz.
Hogy te mit szeretsz, és mi az általános igény és gyakorlat, nem mindig esik egybe. Az üzlet kevésbé művészet, így sajnos alkalmazkodni kell a trendekhez az ilyen dolgokban.
- Rendezd témakörökbe a különböző bejegyzéseket. Az időrendiségnek ebben a kontextusban nem sok értelme van.
- Helyesírás!
Hajrá. Szeretem a vállalkozószellemű embereket, azt pedig pláne, ha néhány lefitymáló komment után sem adják fel. Persze folyamatosan fejlődni kell és lehet is. Erről szól az egész.
És még hozzátenném: képek. Szellősebbé, pihentetőbbé, látványosabbá teszi a mondanivalót.
Természetesen nem Cosmopolitan-szintű, idegesítő animált gif-ekre gondolok.
Várom a szakszerű javaslataidat. :)
Amúgy hol láttad a blogomat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!