Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek a Tacit...

Mi a véleményetek a Tacit Project-ről?

Figyelt kérdés

És Görög Ádámról.

Én még csak most találtam rá.

Van 5 millió forintom, fogalmam sincs hogy abból milyen vállalkozást tudnék elindítani, egyáltalán érdemes lenne -e

Természetesen nem most, ezt csak egy jövőbeli lehetséges tervem, addig sok mindent meg kell tanulnom még a vállalkozásokról.

2019. dec. 8. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Abból semmilyet. A startupok és botcsinálta pénzügyi szakemberek kora van, nekik nincs kockázat, megmondják mit csinálj aztán bebuksz és mossák kezeiket. A startupok jelentős része csúnyán becsődöl.
2019. dec. 8. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
MLM szar, én is többször láttam már, de mi az értek mögötte?
2019. dec. 8. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus gyomromforog tőle pasas. Van egy pár ilyen manapság, mióta boldog-boldogtalan kamerát ragad. Bájvigyor, drága fux, ködösítés és bazi nagy duma. Aztán a valóság meg... abból él, hogy nézed.
2019. dec. 9. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

2 dolog, ami elriaszt: egy, hogy egy kb. 10 éves (Tim Ferris - The 4 Hour Workweek) könyv anyagát adja elő (és el), igaz, mindazt legalább jó alaposan kiegészítve és magyar viszonyokra hangolva. Ami egy jó könyv, jó problémafölvetésekkel, de maga a módszer, hát... kb. összefoglalható annyiban hogy vásárolj olcsó sz*rokat alibabán és add el őket itthon k.... drágán. Én 10 évvel ezelőtt se voltam benne biztos hogy ez fenntartható de, legalábbis Ádám példái alapján, lehet hogy mégis.

Kettő, hogy akinek jól menő, automatizált online vállalkozásai vannak, havonta 10-20 milliós bevétellel, az miért van rászorulva arra hogy 300 ezerért online-tréningezzen embereket?

Mindezek ellenére biztos, hogy egy csomó hasznos anyagot összegyűjtött (most konkrétan a 'Gyorsítósáv' projektre gondolok), azokat alaposan megszerkesztette. Én eleve úgy találtam rá hogy egy létező bizniszt szeretnék egy jó honlappal megtámogatni, ebből a szemszögből még mindig érdekesek a dolgai.

2019. dec. 16. 04:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolso: en biztositonal dolgozom, direkt sales. A nalunk leadott oktatasi anyagok nagy resze Dale Carnegie-n alapul. Jo, de a trainerek at akarjak tolni hogy igy kell, kozben sajna nem mukodik. Tulsagosan bizalmaskodo, kozben nyomulos, korulmenyes. Itthon nem lehet igy eladni. Es az nem eves hanem lassan szaz. Pelda: a targyalas elejen ne csak bemutatkozz hanem egybol adj elo egy ketperces monologot magadrol. Kozben ez a kutyat nem erdekli. Nyilvan azert kell hogy o is megnyiljon de ezt folyamatosan beszelgetve lehet. Es amugy minket se erdekel az o hattere. Nekunk a penze kell :D
2019. dec. 16. 19:48
 6/6 anonim válasza:
100%

én sajnálom aki kifizeti ezt az összeget és elhiszi, hogy alibabán vesz egy egy bambuszfogkefét 0,10 dollárárt és itthon eladja 9990 Ft-ért..

Nem hiszem, hogy ez hosszútávon ráadásul fenntartható is lenne...

2019. dec. 25. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!