SAP Akademiarol hallott mar valaki valamit?
A Projektmenedzsment biztos hogy nem unalmas dolog.
Sőt, kell egy bizonyos stressztűrési képesség annak aki ezzel akar foglalkozni.
Minden projekt más, nehézsége, komplexitása, hossza, stb.
Ebből a szempontból tökmindegy h az SAP vagy Oracle implementacio, vagy barmi mas projekt.
Mivel neked nem nagyon van fogalmad arról hogy mit is csinál egy PM, javaslom kicsit olvass utána. Nézz meg PM állás munkaköri leírását.
csak h vmi képed legyen
A masik amit mindenképp kiemelnék, hogy teljesen más habizusú ember kell ide mint értekesítőnek.
Ott a vevő a király, majdnem mindent megteszünk csak megvegye amit árulsz. a PM nek ideális esetben az üzleti oldal és az IT között kell egyensúlyt találni, nem jó ha az egyiknek kedvez a másik kárára, mert akkor jó eséllyel senki nem lesz elégedett.
Koszi. Nem vagyok az a tipikusertekesito fajta szoval nem lesz gond szerintem.
Az alabbi lenne a pozicio.
Nekem eleve furcsa volt hogy csak egy koros az interju es a hirdetesekben is csak az van irva hogy kozepfoku vegzettseg elony.
Picit ugy tunt erre fut fat felvesznek csak legyunk minel tobben aztan persze lehet nem mindenkibol lesz project vezeto ezt majd gondolom meglatjak a 3 honapos kepzes folyaman. Csak valahogy az az erzesem hogy ez vagy nagyon ilyen titkarnos adminos melo lesz a vegen jo pozicio nev eladassal vagy tenyleg jo lesz es ilyen konnyu volt bekerulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!