"Munkák Amerikában" cégről hallott már valaki, dolgozott már velük?
Sziasztok. Szeretnék rövidebb távon munkát vállalni az Amerikai Egyesült Államokban, s ezt a honlapot találtam: www.munkakamerikaban.hu
A fizetés kecsegtető, de nem tudom, hogy mennyire megbízható a cég, körülbelül semmit nem találok róluk az interneten, semmi bizonyítékot, hogy nem átverés. Valaki esetleg hallott róluk akármit, vagy kapcsolatban volt velük, esetleg ki is ment rajtuk keresztül?
Akármilyen más tippet is szívesen fogadok az amerikai munkavállalással kapcsolatban.
Köszi a választ! Sejtettem, hogy nem legális a dolog, te amúgy honnan tudod hogy fekete? Volt ismerősöd vagy netán te kint velük?
Nekem most azt hiszem mindenképpen csak egy nyárra lenne jó, s láttam hogy itt lehet gyerektáborokban is dolgozni, amik feltételezem főleg nyáron vannak.
Az ilyen oldalakról messziről lerí hogy stiklisek.
Van egy telefonszámuk meg egy email címük, meg egy cím egy irodáról, ahova csak előre egyeztetéssel mehetsz. Teljesen leellenőrizhetetlenek. Amúgy azért, mert az USA-nak nem kell az európai kulimunkás. Ott vannak a mexikóiak és egy halom más legális vagy illegális bevándorló. Ilyen munkákra még munkavállalói vízumot se adnak, a fent említett okok miatt.
Megnéztem .
Hogy a francba jött ki nekik heti 600???
Egy floridai kezdő melós ( fizikai munka) 8.05-9.5$ ig kap ami adózás után nettó : 6.90-8.4 $
Szóval lehet osztani szorozni .
Egy Floridában elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!