Olyan internetes munkalehetőséget keresek, amiben fordítani kell. Melyik lenne nekem a legmegfelelőbb?
Figyelt kérdés
Egy olyan oldal kéne nekem, amelyen középfokú angol nyelvvizsgával gyakorlatilag simán el lehet helyezkedni, lehetőleg oldalanként fizet és magyar.2019. aug. 11. 16:59
2/4 anonim válasza:
Álmodban. Egyébként középfokúval nehezen lehetsz fordító. Nekem is az van, lefordítom az ismerősöknek, ha kell valami, de egy üzleti szöveget vagy bármi fontosat nem fogsz tudni. Nem csak úgy nagyjából kell.
3/4 anonim válasza:
Középfokú nyelvvizsgával fordító? Mit szeretnél fordítani: lángost a lángossütőben? Esetleg palacsintát? Szerinted miért vannak (szak)fordító képzések? Milyen nyelvből van középfokú vizsgád? Küldök neked pár mondatot, ha lefordítod gratulálok!
Fontos és jó dolog az önbizalom, de a túlzott már nem.
4/4 anonim válasza:
Középfokúval? Sima felsőfokúval sem adnak munkát. Ez egy szakma, ami diplomához, végzettséghez kötött. Egészségügyi szakközéppel akarsz operálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!