Melyik pólómárka a legmegfelelőbb pólónyomtatáshoz átlagban, ha ár, minőség tekintetében "vizsgáljuk" őket? Melyik a legjobb szerintetek? (Gildan, Adler, Stedman, Sol's, Fruit of the loom, stb)
Van egy nagyobb intézet ahol dolgozom és szeretnénk nyomtatni több pólót a különféle rendezvényekre, eseményekre, de rengeteg márka van a pólókból. Szerintetek melyik márka a legjobb? Gildan, Adler, Stedman, Fruit of the loom, stb? Írhattok olyat is ami nincs a felsorolásban.
Nyomtatásra ajánlatot sajnos nem kérünk, mert az alap felszerelést az intézet igazgatója jóváhagyta(megveszik) a folyamatos, ismétlődő események miatt.
Én nem nyomtattam még egyikre se, így az árát nem tudom, viszont elég sok pólóm van ilyen-olyan rendezvényekről, eseményekről és a Fruit of the loom márkájúak bírják eddig a legjobban. A többség ilyen márkájú, úgyhogy gondolom árban se lehet rossz, ha ennyien választják nyomtatásra. Amik már több éves pólók, sokat mostam azoknál már látszik, hogy halványodott a szöveg, de elég jól bírták és nem csúnyán kopik, darabokban, csak szimplán fakult az évek alatt a rányomtatott minta. Elég jó anyagú pólók, aludni/tesizni szoktam használni a rendezvények után, úgyhogy ezt a márkát nyugodt szívvel ajánlom. :)
A többi rendezvényes pólóm elég vegyes, de azokból a többség olyan ahol csak relatív kevés pólót adtak pl. van amelyik H&M-es meg a tesco saját márkás egyszínű pólójára van csak rányomtatva, de nem tudom mennyire érné meg ezeket megvenni. Ezeket olyankor kaptam amikor csak 10-15 póló kellett, vagyis valaki el tudott ugrani érte a boltba és a polcról eleget össze tudott szedni, ezeknél a nagy tétel macerás lehet már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!