Hogy állítsam be a legjobb render beállítás Adobe Premier Pro-ban?
Hogy lenne a legjobb beállítás annak érdekében, hogy youtubra feltöltsem a legjobb minőséggel. Néztem youtube oldalán a javasolt beállításokkal, de szeretnék tisztábban látni.
Kamerás előadásról van szó, tehát hosszú felvétel, és a render idő is elég sok és nem szeretném, hogy felesleges beállítások legyenek.
Jelenleg:
H264
1920x1080
60fps
Renderat maximum depth - sokat javít a videón, vagy felesleges és csak növeli a render időt?
VBR, 2 pass - van különbség a vbr 1 pass között?
Target bitrate (mbps): 8 - többnek kellene legyen?
maximum bitrate (mbps): 16
Use maximum render quality
use previews
Mivel YouTube-ról van szó, a Use maximum render quality-t el lehet hagyni.
A VBR elég egyszeresen. Nagyon sok időt takaríthatsz meg, mert ha 2-n van, akkor minden képkockán "kétszer megy át".
Ezek elhagyása egy tv.-n visszanézve lehet hogy szembetűnőek lennének, de a YouTube-on tutira nem lesz látható különbség.
A YouTube a legjobb minőségben lerenderelt videót is úgy szétcseszi, hogy rá sem lehet ismerni.
Átkonvertálja egy sajátos formátumra, amivel csökken a méret, de romlik a minőség is. Ez mondjuk érthető a részükről. :)
Olyannal is találkoztam, aki a 4K videóját konvertálja le Full HD -ra és azt tölti fel. Lényegesen jobb lesz az eredmény, mint sima Full HD esetén.
Az én Full HD videómat is agyonvágta a youtube. Végig zongoráztam a legnagyobb bitrátás tömörítésig a konvertálási beállításokat, és az összeset lerontotta a youtube.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!