Témyleg fizetnek azért ha eladom a véremet?
Figyelt kérdés
Tényleg fizetnek érte valami vérplazma adàs vagy mi. Esrtleg mit lehetne meg eladni?? Spermat megveszik?? Kell a penz nagyon. Csak a szerveimet azt nem adom.2019. júl. 22. 17:07
11/13 anonim válasza:
Így van. Az lenne a korrekt ha a gyár is non-profit lenne. Jelenleg azonban a cégek és a donorok is csak a pénzért csinálják.
12/13 anonim válasza:
kis ostoba gyökerek :) adjatok plazmát és higyjétek, hogy meggazdagodtok, aztán majd mikor elöjön a folyamatos fáradság, egyre sűrűsödő betegeskedés, akkor fogjátok rá valami másra. Észlények :)
13/13 anonim válasza:
Egy plazma adás azért nem terheli agyon a szervezeted én azt olvastam. Bár sose adtam plazmat. Veradast akartam egyszer (önként, fizetés nélkül) de nem lehetett.
Gazdag se leszel tőle, épp csak egy minimális költségtérítés van, mégis csak időt áldozol rá, hogy segíts másokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!