Nagyobb városokban tényleg nincs már olyan munkahely ahol nettó 150 alatt fizetnek?
Figyelt kérdés
Az egyik cimborám ezt taglalta, hogy 150 előtt már nincs munka hirdetve maximum takaritónő , de azok is magánba 200 felett keresnek ha a 2000 ft-os óra díjat nézik.2019. jún. 29. 16:51
2/10 anonim válasza:
Én se tudok róla hogy lenne ilyen.
3/10 anonim válasza:
A mesékben nincs olyan munkahely.
4/10 anonim válasza:
A minimálbér 150ezer, ez műszakpótlékokkal nagyon jószivűen legyen mondjuk 180e, aminek a nettója 120ezer.
Na vajon hány tipikus multi vagy vállakozó alkalmazza ezt a módszert....
5/10 anonim válasza:
A közszférában sokan keresnek 150 alatt.
A versenyszférát tekintve, attól függ, melyik országrészben.BP és Nyugat-Magyarországon tényleg nem fizetnek alatta, de a többi országrészben igen.
6/10 anonim válasza:
Ez 10-15 éve még egy elég jó dolog lett volna, kár hogy azóta semmire nem mész már 150k-val, a lakásárak az egekben és egy euró is 320Ft. Ezt sokan elfelejtik...
7/10 A kérdező kommentje:
#6 Átlag ember letojja mennyi az euró..
Munkatársaim 100 ezerből elélnek úgy, hogy kocsmába is járnak elég sűrűn!!
2019. jún. 29. 20:02
8/10 anonim válasza:
Én még győrben is tudok olyat, hogy 110-120-at keresnek csak az emberek, viszont azt a munkát ilyen félalkoholisták csinálják és persze a főnök nem szól nekik a piálásért.
9/10 anonim válasza:
Én Budapesten, 50 évesen már annyira nem kellettem sehová, hogy örültem a 120 ezer nettónak is, mert a nullánál még az is több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!