Mennyi a külföldön dolgozók nettó fizetése?
Külföldön élő magyarok válaszát várom. A munkádból mennyi a nettő bevételed? Ha válaszolsz, akkor légyszíves az országot, foglalkozást, nettó bevételt írd le, és talán, hogy mióta vagy benne.
Szerintem erre nagyon sokan kíváncsiak. Köszi.
Anglia. 13 éve élünk kint.
Én nyomdában dolgozom havi 1640 gbp. (de mindig van túlóra, így többet viszek haza.
Férjem vasútnál engineer supervisor. 3100 gbp/hó
ma 18:16 vagyok
De ne felejtsd el, hogy 13 éve vagyunk kint. Amikor kijöttünk mi nekünk is kevés volt a pénzünk. Minimálbérrel indultunk, és lassan emelkedtünk fel..Én 8 éve dolgozom a nyomdában, és a 8 év alatt kaptam pár fizetésemelést. Mondjuk ha holnap odajönnél dolgozni , minimálbérrel vennének fel. Férjem, hogy idáig eljutott, annak is köszönheti, hogy sokat tanult munka mellett. Bizony a zsebünkbe kellett nyúlni, hogy kifizessük a tanfolyamok árát. Jó fizetésnek megvan az ára.
Időpont ma 21:15
Azért az 1640 fontos órabér nem rossz az 1200 fontos átlagbérek mellett. Mellesleg, én csak heti 30 órát dolgozom ennyi pénzért vagyis fél 9-től- fél 3-ig. Ha túlórázom (nem kötelező) akkor sem megyek hétvégén csakis hétköznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!