Konzolvilágnál szeretnék dolgozni mint webáruház adminisztrátor. Mire számíthatok?
Lány vagyok, több, mint két éve játszok konzolon (PS4) néha PC-n is és imádom. Már régebben is gondolkodtam, hogy jó lenne egy ilyen boltban dolgozni viszont úgy voltam vele, hogy kevés vagyok hozzá. Ki szeretném próbálni, utálom a jelenlegi munkahelyemet és nem is szeretem csinálni. A kérdéseim még, hogy kinek mi a tapasztalata, mint dolgozó a KV-nál? Fizetés, társaság.. Gondolom a munkaidő napi 8 óra viszont mettől meddig? Hétvégén is be kell menni esetleg túlóra is van? Minden érdekelne.
21/L
nos, máshova már felvettek csak kíváncsi voltam még pörögtök-e ezen a témán és persze, hogy igen:D
érettségi nélkül is vígan elvagyok sőt megélek pedig aluliskolázott vagyok:(
ráadásul sokan ott hagyják az iskolát és nem csinálnak semmit, én legalább dolgozok és gyűjtök rá, hogy megcsinálhassam szóval:D
Nem ertem miert kell a kerdezot cukkolni.
Amit irt a vegen az teljesen igaz. Jol teszi, hogy megcsinalja es gyujt ra penzt. Utana mar elmehet OKJ-ra is jovore es megcsinalhat egy csomo erdekes erettsegihez kotott technikusi kepzest is amivel jovedelmezobb elete lehet. Pl kozmetikus is ilyen. 1-es valaszolo voltam.
ugyan, tudod ez a jó magyar utánozhatatlan mentalitás, hogy mindenbe és mindenkibe bele kell kötni:D
sokszor hiába a 3-4 diploma ha nem tud elhelyezkedni ráadásul van olyan is aki egyetem mellett tudna dolgozni, de inkább a szülei pénzét éli fel, na az a legjobb:D
vagy a sok közmunkás aki csak az ásót tudja támasztani és beszólni annak aki elmegy mellette
nincs érettségim, de nem sz@rok bele és teszek azért, hogy legyen és a saját keresetemből tudjam finanszírozni
végzettség nélkül te biztosan jól tudod, hogy milyen a magyar mentalitás
nem elég ha a blikkben elolvasol egy cikket róla
upsz, tényleg, el is felejtettem, hogy 3 diploma kell ahhoz, hogy valakiről azt mondjuk: igen, jó a gondolatmeneted, jól fogalmaztad meg és értesz az adott témához
tipikus:D
blikk helyett könyveket szoktam olvasni, de azért szép próbálkozás volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!