Konzolvilágnál szeretnék dolgozni mint webáruház adminisztrátor. Mire számíthatok?
Lány vagyok, több, mint két éve játszok konzolon (PS4) néha PC-n is és imádom. Már régebben is gondolkodtam, hogy jó lenne egy ilyen boltban dolgozni viszont úgy voltam vele, hogy kevés vagyok hozzá. Ki szeretném próbálni, utálom a jelenlegi munkahelyemet és nem is szeretem csinálni. A kérdéseim még, hogy kinek mi a tapasztalata, mint dolgozó a KV-nál? Fizetés, társaság.. Gondolom a munkaidő napi 8 óra viszont mettől meddig? Hétvégén is be kell menni esetleg túlóra is van? Minden érdekelne.
21/L
Látom a logika sem az erősséged.
Az akkor volt. Abban a versenyhelyzetben és munkakörülkények között nem jelentett hátrányt.
Ma már az érettségi alap és lássuk be tényleg szinte szellemi fogyatékosnak kell lenni, hogy egy kettes matekot ne hozz össze - annyira le van már butítva.
...
Átlagos/komolyabb állásokhoz meg ma már az egyetemi diploma alap, abból is a mesterképzés, sőt a doktori fokozat ajánlott, mert mindenkinek van már diplomája.
Teljesen más világ...
Akkor meg el kell fogadni, hogy csak a legalja állások maradnak. Ez van.
Az se sokáig ha ilyen ütemben zajlik az automatizálás...
PS4-ezés helyett matekozz esténként, akkor csak összejön az a 2-es. Volt rá 3 éved...
Nézd, jobb ha most szembesítünk az igazsággal.
Legyen ez motiváció, hogy sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!