Konzolvilágnál szeretnék dolgozni mint webáruház adminisztrátor. Mire számíthatok?
Lány vagyok, több, mint két éve játszok konzolon (PS4) néha PC-n is és imádom. Már régebben is gondolkodtam, hogy jó lenne egy ilyen boltban dolgozni viszont úgy voltam vele, hogy kevés vagyok hozzá. Ki szeretném próbálni, utálom a jelenlegi munkahelyemet és nem is szeretem csinálni. A kérdéseim még, hogy kinek mi a tapasztalata, mint dolgozó a KV-nál? Fizetés, társaság.. Gondolom a munkaidő napi 8 óra viszont mettől meddig? Hétvégén is be kell menni esetleg túlóra is van? Minden érdekelne.
21/L
Nekem ismerosom volt ott allasinterjun. Videki varosban. Kb 8-9 ora munka van, hetvegen is kell dolgozni de azt hiszem csak felvaltva.
A fizetes berminimum bejelentve, a tobbit feketen kapod meg keszpenzben durvan netto 180e forint, de ez ugye videk. Tarsasag meg valoszinuleg kocka... de nyilvan letezik tobb tipusu ember is, de kb tenyleg a kocka/nerd kategorianak is kell lenned meg belelatni dolgokba, hogy felvegyenek. Ismerosomet sajnos nem vettek fel, banja is. Amikor ujra meghirdettek az allast mar le sem xartak.
Köszönöm.
Ugye elvárásnak azt írják, hogy: játssz, játssz, játssz!
Esetleg valami hivatalos papírt kérnek? (Érettségim sajnos nincs)
Önéletrajzot biztosan fognak kérni.
Hogyhogy nincs érettségid? Lehet ez lesz a probléma :/
Matekból nem sikerült viszont szeretném megcsinálni.
Csak érdekelne, hogy ez akadály-e.
Kasszánál majd kellhet az az alap matek. Meg a nerdeknek elvárás lehet, hogy érdeklődjenek a kvantummechanika iránt :)
Hát próbáld meg, de érettségi nélkül ma már nagyon nehéz boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!