Regisztrált álláskeresők, veletek is ilyen „törődő” a járási kormányhivatal foglalkoztatási osztálya, vagy csak én lehetek ennyire „egyedi eset”?
Te regisztrált álláskereső vagy? Valahogy nem úgy érzem...
Amúgy képzeld, tettem, de az általam megpályázott munkakörök egyikébe sem vettek fel. Nehezíti a dolgomat, hogy egy gazdaságilag nem valami jól prosperáló térségben élek, szóval itt eleve alig van olyan állásajánlat, ami számomra érdekes lehet.
Az előttem szóló már leírta pontosan ugyan azt amit én is akartam.
"A munkaügyi központ nem munkaerő-közvetítő."
8-as vagyok és mielőtt meg lennék vádolva, hogy a kérdésre nem válaszoltam: én is voltam regisztrált munkanélküli, de amikor elegem volt már a munkanélküliségből (akkor még tényleg volt), közöltem velük, hogy értsék meg, hogy "ÉN DOLGOZNI AKAROK!", akkor érdekes módon rögtön ajánlottak munkát. Nem mondom, hogy csúcsszuper meló volt, de ugródeszkának jó volt - onnan már találtam később egy jó munkahelyet.
Szóval igen, nekem is az az érzésem, hogy nem is túl sokat tettél az ügy érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!