Gazdálkodási és Menedzsment diplomával el lehet helyezkedni kisvárosban, ahol azért vannak cégek, multik?
Jelenleg Budapesten tanulok egy bölcsész szakon, szeretem, viszont ezzel csakis Bp-n tudnék elhelyezkedni. 1 év(2 félév) múlva fogok végezni, ha minden jól megy.
Már 1 éve elkezdtem ezzel párhuzamosan egy FOSZK-ot is(gazdálkodási és menedzsment)
Gyakornokoskodok egy kisebb vállalatnál ingyen, heti pár alkalommal pár órát már olyan 4-5 hónapja.
Ugyanakkor fogok a FOSZK-on végezni, mint amikor egyetemen is az alapszakomon(nyelvszak).
Nyelvszakkal biztos nem tudnék elhelyezkedni a szülővárosomban.
A szülővárosom a dunántúlon(Veszprém megye) van, 15 ezren élnek itt, vannak itt gyártósoros cégek is: Cellcomp; Rockwool.
Komoly polgármesteri hivatal is van, földhivatal, multik: Tesco, Lidl, Aldi, Penny, Spar.
Nagyon szeretném ott leélni az életem, ahol születtem.
(Ha ilyen kisvárosban el lehet helyezkedni gazdmenes diplomával és ha évek múltán is, de lehetne 180-200 ezer nettót keresni ezzel, akkor szívesen folytatnám alapszakon is a gazdálkodásit, nem is lenne kérdéses akkor)
Szerintetek lehetne?
Gazdmen diploma(foszk+alapszakkal folytatva) + kb. 1 év gyakornoki tapasztalattal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!