Gazdálkodási és menedzsment alapképzés után hova menjek szakmai gyakorlatra?
Figyelt kérdés
Van itt esetleg valaki, aki ezen a képzésen volt? Ti mit választottatok gyakorlati helynek? És utána mentetek mesterképzésre? Ha igen, mire? Melyik éri meg, mit keresnek a munkáltatók? Vezetés-szervezésről csak én gondolom, hogy kicsit büfészak így a gazdasági képzések között? Most Ellátásilánc menedzsmentre gondoltam, ezzel van valakinek tapasztalata? Németből felsőfokú, angolból és olaszból középfokú nyelvvizsgám van, de aktívan gyakorlom mindhárom nyelvet. A pénzügy mestert nagyon száraznak találom, bar kétségtelen, hogy nagyon megérné, de úgy érzem hozzám nem illik. Mindenképp szeretnék mestert, mert az alapszakom önmagában nem egy nagy wasistdas, csak nem tudom melyik lenne jó :D2018. márc. 14. 08:45
2/2 A kérdező kommentje:
Te ott voltal gyakorlaton? :) Pontosan mit kellett csinalnod, szerettel ott lenni?
2018. márc. 14. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!