Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elvállalják olyan munkát,...

Elvállalják olyan munkát, ahol az autóért nekem kell felelnem?

Figyelt kérdés
Egy szállító jármű. Kézifék nem működik, biztonsági öv sem, és ha valami kár keletkezik, azt nekem kell megtéríteni.
2019. júl. 11. 23:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igent mondtam neki mindenre :D

Úgy lett volna, hogy 3 napig betanulom a kasszát, és aztán vezetek.

Nem volt kedvem vitatkozni vele, meg úgy sem értem volna el ezzel semmit sem. Legfeljebb elhajt, de így tudtam legalább 1 napot kasszában lenni. Ma pedig kasszázás + vezetés lett volna xd

2019. júl. 12. 11:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is mindenki felelős a saját használatban lévő cégesautójáért, ebben semmi különleges nincs. A meghibásodások kezelése nyilván a karbantartó, vagy is a cég feladata. Viszont ha saját hülyeségedből összetöröd pl., akkor annak a javítása értelemszerűen nem.

A műszaki hibát nálunk minden esetben írásban kell jelezni az illetékes felé, aki gondoskodik a kijavításáról. A fék és a biztonsági öv hiánya már munkavédelmi szempontból is jelentős kockázatot hordoz magában, tehát megtagadhatod a munkavégzést mindenféle jogkövetkezmény nélkül. A saját életedet kockáztatod és csak szerencse kérdése, ha másét nem.

2019. júl. 12. 12:43
 13/13 A kérdező kommentje:

12.: Hát igen, magam életét kockáztatnám. Fiatal vagyok még, szükségem van az egészségemre.

Érted, ha 50 éve lennék, akkor nagy ívben leszarnám, de így...

Köszi a választ amúgy!

Egyébként már 6-szor felhívtak reggel óta, de nem veszem fel nekik. A boltjuk kasszájában úgysem alkalmaznának, mert fiú vagyok, a főnök egoista szövegére pedig nem vagyok kíváncsi. Szerintem így a helyes, de jöhetnek még tippek :D

2019. júl. 12. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!