Elvállalják olyan munkát, ahol az autóért nekem kell felelnem?
Igent mondtam neki mindenre :D
Úgy lett volna, hogy 3 napig betanulom a kasszát, és aztán vezetek.
Nem volt kedvem vitatkozni vele, meg úgy sem értem volna el ezzel semmit sem. Legfeljebb elhajt, de így tudtam legalább 1 napot kasszában lenni. Ma pedig kasszázás + vezetés lett volna xd
Nálunk is mindenki felelős a saját használatban lévő cégesautójáért, ebben semmi különleges nincs. A meghibásodások kezelése nyilván a karbantartó, vagy is a cég feladata. Viszont ha saját hülyeségedből összetöröd pl., akkor annak a javítása értelemszerűen nem.
A műszaki hibát nálunk minden esetben írásban kell jelezni az illetékes felé, aki gondoskodik a kijavításáról. A fék és a biztonsági öv hiánya már munkavédelmi szempontból is jelentős kockázatot hordoz magában, tehát megtagadhatod a munkavégzést mindenféle jogkövetkezmény nélkül. A saját életedet kockáztatod és csak szerencse kérdése, ha másét nem.
12.: Hát igen, magam életét kockáztatnám. Fiatal vagyok még, szükségem van az egészségemre.
Érted, ha 50 éve lennék, akkor nagy ívben leszarnám, de így...
Köszi a választ amúgy!
Egyébként már 6-szor felhívtak reggel óta, de nem veszem fel nekik. A boltjuk kasszájában úgysem alkalmaznának, mert fiú vagyok, a főnök egoista szövegére pedig nem vagyok kíváncsi. Szerintem így a helyes, de jöhetnek még tippek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!