Elvállalják olyan munkát, ahol az autóért nekem kell felelnem?
Nem azért, de nincs erre valami biztosítás, vagy valami?
Gondolom ez + kiadás a cégnek, nyilván egyszerűbb, ha az alkalmazott állja ezt is :D
Egyébként ezek után mondtam a főnökömnek, hogy én szarul vezetek, nem nekem való, stb., de csak erőlködnie kell. Én hülye meg igent mondtam. Holnap mennénk egy próbakört, majd megpróbálok bénázni. De lehet, hogy friss jogsival is a kezembe nyomná az autót, mert neki sehogy sem veszteség XD
". Kézifék nem működik, biztonsági öv sem"
Rendőr megállít, általános ellenőrzés, kézifék, biztonsági öv nem működik - minden egyes bírságot te akarsz fizetni azért, mert a munkáltatód trehány?
Tuti nem vállalnám.
"Egy szállító jármű" - a fentiek alapján jó eséllyel a szállítmány sem lesz rendben, fuvarlevél, EKÁER, stb.
Hát ilyen nincs....
NE VÁLLALD EL!!!
Semmi sem működik, mindenért neked kell felelned és majd fizetned is. Bírságokat, javításokat. Rád verik az egészet és jót röhögnek azon, hogy találtak erre egy balekot.
Nyugodtan mond azt, hogy meggondoltad magad és csak akkor vállalod, ha egy műszakilag kifogástalan autót adnak alád.
(Kézifék és biztonsági öv nélkül?! JÉZUSOM! Remélem, nem indulsz el vele....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!