Két műszakban tényleg megterhelő dolgozni?
Személyes tapasztalatokat várok! (Úgy általánosítva, ülő/álló stb. mindegy)
20/lány
Nem az a lényeg, hogy hány műszak, hanem az, hogy este 22 óra és reggel 6 óra között ne dolgozz, mert ilyenkor pihennie KELL a szervezetnek.
Az éjszakai munkavégzés a legkárosabb és magas vérnyomáshoz, hízáshoz, alvászavarokhoz vezet például...!
Koszonom mindenkinek a valaszt!
Mindenkinek ment a zold kez!
"Még egy gondolat. Ezért nem értem egyébként hogy miért kell a 3 műszak, ha vannak akik mondjuk csak az éjszakát szeretik és vannak akik meg a nappalt. Simán meglehetne oldani, hogy csak 1 műszakban kelljen lenni, "
Én meg értem: ugyanis, ha Kis Pista állandóan éjszakás, akkor CSAK Ő kap éjszakai pótlékot, és keres mondjuk nettó 200 ezret, Kresz Géza meg ugyanazt a munkát végzi délelőttben, mindenféle pótlék nélkül és kap érte nettó 150 ezret. Gondold el, micsoda bérfeszültségek lennének.
Szerintem a 4 műszak jobb. 2 nap mhnka, 2 nap szabad. Mikor éjszakára mész, az legjobb pihenőidőd. Ott van nappalos után az este, az első, 2. pihenőd, és éjszakásod napján a 3. A 2 műszak szar, délelőtt kelhetsz korán mehetsz dolgozni mire hazaérsz 4 óra (nekem ennyi lenne, mert mennék a bölcsibe a gyerekért plusz várni a buszra). Utána már alig tudsz mit csinálni, 8-9 feléalszol, mivel kelsz megint. Délután meg már 12benbelindulsz és éjfél, mire hazaérsz..
3 műszakban meg a 3. nap már zombi vagy. A 4. nap a kávé tart életben az 5.en hálát adsz a jó istennek, hogy élsz (én a 3 műszakot gyerek mellett nem bírnám).
A 4 műszakot imádtam, mondtam is páromnak, hogy 3 éves korában visszamegyek a Boschba. Az egy műszak szart se fizet..
Hova mennél dolgozni? Sor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!