153. 000 ft 192 óra után nem kevés? Miért csak ennyit lehet keresni?
Csókolom. Az vagyok, aki beszólt, hogy 4 okj-vel miért nem tudsz elhelyezkedni.
Elárulom, diplomásként, sokkal több tanulással is az általad leírthoz hasonló, minmálbérért helyezkedtem el. Mert felfogtam, hogy nincs semmilyen szakmai tapasztalatom, ergo az elején inkább csak teher leszek. Rossz pénzért, de tapasztalatot szereztem, azóta pedig szépen rendeződtek az anyagiak.
Ha ésszel él az ember és nem a se*ggét veri, hogy ez se jó, az se jó, ezt se csinálom, azt se csinálom, nem oda való vagyok, nem fizetik meg, nem rakott be apuci és nem tudom mit összenyekegtél még - akkor sokkal többre vinnéd. Na további sok sikert.
Akkor 4 nem versenyképes szakmád van.
Villanyszerelőként ennyi pénzt egy hét alatt megkeresnél.
2-es voltam
"Csak mondjuk nem kéne az elvárásokat az egekig tolni,aztán azon sírni nincs szakember így nem is lesz " Ha mondjuk te egy építőipari vállalkozó vagy akkor te nem követelnéd meg a kőművestől, hogy az a nyomorult fal vízszintben legyen és ne aggyisten függőben is legyen? Vagy egy étterem tulajdonos ne várhassa el a szakácstól, hogy ne legyen elsózva a leves?
Sajnos piacgazdaság van a tulaj nem akar fizetni, csak a hasznot eltenni. És haszna csak úgy lesz ha a kevés pénzért minnél többet ki tud követelni a dolgozótól. A dolgozó ember mindig lent marad. Bérből nem lehet meggazdagodni, csak keservesen megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!