Hogyan lehet keresni ennyit?
Havi 1-2 millio kell a normalis megélhetéshez Budapesten, hogy még legyen az embernek 30 év körüli évére egy kertes ház stb. Azért mondok 2 milliót mert abból 1 milliót az ember már félre tud rakni.
Na de milyen munkákkal érhető el ennyi pénz? 25 éves vagyok, van 2 szakmám de egyikkel sem keresek mármint amelyikben dolgozok 250 ezer ft felett, es nagyon kevés. Ház gyujtesre, vagy kocsi gyujtesre is.
Úgy kérdezem ezt a 2 milliót hogy nem csak alkalmazotti munkákra gondolok,hanem milyen tevékenységgel érhető el ennyi fizetés?
szakmával 2 misit... úgy mint mészáros lőrinc... Ha nincs céged, akkor te szakmával 2 misit a büdös életben nem fogsz megkeresni alkalmazottként.
Alkalmazottként ilyen fizut 1-2 diplomával, felsővezetői beosztásban lehet megkeresni szerintem.
Nos nem akarlak kiábrándítani, de én szakmával még nem láttam senkit felsővezetői poziban.
Egyszerű, amit mások rühellnek megcsinálni.
Ilyen jellemzően az mlm, a pénzügyi szektor, biztosítók, etc, etc...
Persze általános igazság, hogy jónak kell lenned abban amit csinálsz, de ez egy olyan piacon ahol kevesen vannak, könnyebb elérni.
Magyon jó hogy az ilyen full kamu kérdésekre ennyien valaszolnak halál komolyan a normális kérdésekre meg 1-2 valasz se érkezik.
Kerdezo orulj hogy a birkák benyelték a dumadat:D felnott tartalmak van szerepelj azzal néha megvan ennyi csak be kell vállalni egyet s mast mint peldaul melegnek lenni a filmben 😂
XD haver neked valami baj van a fejedben.
Hol kerül BP- n a havi megélés 1millába egyéb kiadásokkal együtt?
Picit mesélj kérlek 😂
Pár hónapja hagytam ott BP-t és kétlem, hogy ilyen rövid idő alatt drasztikusan megváltoztak volna az árak 😁
+Ha csak 3éven át pl 500k/hó raksz el az már 18milla.
Vannak szép és jó helyek olcsó terület felvásárlásra, ha nem BP-n szándékozol maradni. (én pl utáltam)
Azzal foglalkozom mai napig, amit szeretek s saját vállalkozásként mindegy hol vagyok, mert neten megy az értékesítés.
Tipp: Ne csak azt nézd mennyit kapsz kézbe, mint fizut... s ne legyél mohó se, mert elvakít (mint most) és nem látod vagy/és keresed a neked ideális utat.
Mennyire ismered magad?
(önismeretre rámenni, elemezni a jelen helyzeted: Miért vagy ott ahol? Mi tart vissza? Mennyire nyitott az elméd?, majd egy irányt keresni, arra ráépíteni pár célt s tervet készíteni a célba jutáshoz kisebb célok elérésével...)
Milyen személyiségtípus vagy?
(INTP-T, INTJ-T...etc)
Mikhez értesz?
Van-e hobbid, amiből kiindulhatnál?
(pl nekem innen indult minden)
Ha már ennyire pénzben gondolkodsz:
Milyen autó a cél?
Milyen lakás s milyen környéken?
Lakáson belüli alakítás, barkácsoláshoz mennyire értesz?
(pl én nőként saját magam csináltam a kanapét az alap vázától kezdve a kárpitozásig - csak ezzel kb 300k-t megspóroltam s egyedi darab, vendégeim kérdése "hol vetted?")
A munka pedig csak egy dolog, nem mindegy hol s mit + pozició.
Ha csak valami kis alkalmazott vagy magyarban, ne is álmodozz.
Feljebb jutsz vagy külföld, vagy te magad alapítasz/alakítasz ki valamit.
Első sorban a célod ne egyből a ház/autó legyen (persze számításba veheted),
Az első célod a szimpla feljebb haladás.
Nem egyből millákban gonfolkodva, hanem szépen fokozatosan 50/100/200k..stb.
Az igazán jó eredményekhez idő kell.
(erről tudnék mesélni, pl vevőkör kiépítése a 0-ról, alkotni a "szemétből" 250k-t: ami diák koromban olyan ajándék dobozt csináltam, amit karácsony előtt elkapkodtak s ez csak 1 pl.)
Tudni s keresgélni kell azt ami jó bevétel/keresett szakma, informálódni s haladási célokat kitűzni.
S ne egyből akard. Viszont, hogy milyen tevékenység?
Első sorban olyan kell, amihez értesz s nem undorodva csinálnád, hanem élveznéd azt.
Főleg, ha huzamosabb ideig tervezed, már csak a gyűjtés miatt is.
Az csak egy dolog, hogy itt írunk pár tippet, de nem biztos, hogy értenél hozzá+tanulnod kellene, lehet nem is tetszene.
Elég fiatalon beérett a fejem (mindig kilógtam mentalitás téren is a sorból), 2-3éven át minden este biciklizés vagy kocogás alatt elmélkedtem, kutattam önmagam, megfigyeltem magamat s másokat is, idővel kezdett kialakulni bennem a döntés s célok.
Ha érdekel valami, nyugodtan írj.
Utadat neked kell megtalálgatni, de alap dolgok keresésében, dolgok másképp látásában tudok segíteni, linkelni oldalt, videókat előadásokról(pl bank, pénzzel való bánás...stb)
Sok sikert, még ha időbe is fog telni!
Üdv!
A normalis elwthez havi 18 milla kell meg jo hogy 50 et keresek
17/f vállalkozó programozo mernok orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!