153. 000 ft 192 óra után nem kevés? Miért csak ennyit lehet keresni?
Ember, mi az a 4 okj? Csak elvègezted, vagy az egyikhez èrtesz legalább? Ha annyira vágod, hogy simán mennyit èrdemel bármilyen betanított munkás, mièrt nem csinálsz cèget ès fizetsz nekik annyit?
Ha lenne egyetlen normális szakmád a 4 helyett, nem betanított munkát keresnèl, hanem fulladnál a munkába autószerelőkènt vagy az èpítőipar bármely területèn.
"Igen, nagyon reális hogy majd egy nő neki áll autókat szerelni, vagy majd elmegy malterozni, nem? Mindig is férfi szakma volt, mit keresne ott egy nő? Majd ő fog vas meg fém sza.rokkal bajlódni, meg csavarozgatni meg autó alá csúszni, mászni."
Ja, hogy neked büdös a munka, aztán sírsz, hogy csak ennyit tudsz keresni. Elárulom neked, hogy vannak nők akik férfi szakmában dolgoznak és fordítva.
"Lassan már tényleg ott tartunk, hogy a férfiak szülik majd a gyereket és szop.tatni is fogják és házi munkát végeznek és varrnak otthon, míg a nő majd kemény férfi munkákból tartja el az elnőiesedett férjét :D Tiszta beteg."
Ugye tudod, hogy ez biológiai-genetikai lehetetlenség. Azok a férfiak tudnak szülni, akik nők voltak, aztán át operáltatták magukat férfivá. De azt amúgy minden nő elvárja, hogy a férfi segítsen a házimunkában. Szegény nőnek meg nehogy már dolgoznia kelljen.
"te el tudod azt pl. képzelni, hogy egy nővéri szakmát férfi csináljon?"
Mivel vannak férfi ápolók, ezért a válaszom: igen.
"Vagy egy varrodában férfi üljön a varrógép előtt? Vagy hostes munkát férfi csináljon? :D"
Igen.
"Igen, valóban az én gondolkozásom a nevetséges, hogy egy nőt nem tudok elképzelni autó szerelőnek, mekkora hü.lye kortól elmaradt p. vagyok, mi? Valóban :D"
Na végre igazad van, örülök, hogy nem nekem kellett kimondanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!