Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 153. 000 ft 192 óra után nem...

153. 000 ft 192 óra után nem kevés? Miért csak ennyit lehet keresni?

Figyelt kérdés
bruttó 1200 ft/ óra az 798 ft nettóban, nem túl kevés ez egy egyszerű szerelői betanított munkához? Akár hogy nézegetem a hirdetéseket mindenhol így jön ki, tök mindegy hány órában van a munkarend mindig a közel 200 órára jön ki a 153 ezer ft. Azért nem meredek ez egy kicsit? 800ft/óra? Robotért?

2019. júl. 6. 07:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
24%
Ez nagyon rossz havi 192 óráért.
2019. júl. 6. 11:50
 12/26 anonim ***** válasza:
51%
Budapesten is tobb százezer ember keres minimalbert, ez egy kiemelkedő jövedelem.
2019. júl. 6. 12:21
 13/26 anonim ***** válasza:
54%

Ember, mi az a 4 okj? Csak elvègezted, vagy az egyikhez èrtesz legalább? Ha annyira vágod, hogy simán mennyit èrdemel bármilyen betanított munkás, mièrt nem csinálsz cèget ès fizetsz nekik annyit?

Ha lenne egyetlen normális szakmád a 4 helyett, nem betanított munkát keresnèl, hanem fulladnál a munkába autószerelőkènt vagy az èpítőipar bármely területèn.

2019. júl. 6. 12:36
 14/26 A kérdező kommentje:
Értek hozzájuk, azért tanultam, de mivel a nappali tagozat után nem volt kapásból minimum 3 éves szakmai tapasztalatom konkrét munkahelyen, csak iskolai ezért nem adtak, adnak lehetőséget sehová. Nem kell vagy ész a szakmunkához! Csak mondjuk nem kéne az elvárásokat az egekig tolni,aztán azon sírni nincs szakember így nem is lesz és hozáteszem, a szakma beliek sem keresnek többet ennél a szánalmas órabérnél többet. De az ilyen hulladék munkaadókkal csináltatnám azt amit ők és megnézném mit tennének. Nem mindenki lehet diplomás 5 nyelven beszélő professzor, de ez nem azt jelenti, vagyis kéne hogy jelentse, hogy az dög.öljön éhen mert nem született zseninek, elég undorító gondolkozás ez!
2019. júl. 6. 13:19
 15/26 A kérdező kommentje:
Másik meg mivel nő vagyok nem lehetek se autószerelő, se építőiparos, se villanyszerelő, cnc-s, és még alpinistának sem mehetek, én kérek elnézést. Ami 4 év szakmunkásomba került, mert akkoriban 4 évesek voltak a szakmunkások az a ruhaipari, aztán jött a többi( eladói, stb. tök mindegy elavultak)
2019. júl. 6. 13:21
 16/26 anonim ***** válasza:
60%
Bocsánat, most egyet kiragadok (de igaz a többire is). Elárulom neked, hogy lehetsz autószerelő.
2019. júl. 6. 13:26
 17/26 A kérdező kommentje:
Nőként autószerelő? Hol és hogy? Max. ha apuci az és oda bejuthat valaki nőként, egyébként körbe röhögnének
2019. júl. 6. 13:34
 18/26 anonim ***** válasza:
38%
Hát ha így állsz hozzá a dolgokhoz, el is hiszem, hogy kiröhögnének.
2019. júl. 6. 13:38
 19/26 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon reális hogy majd egy nő neki áll autókat szerelni, vagy majd elmegy malterozni, nem? Mindig is férfi szakma volt, mit keresne ott egy nő? Majd ő fog vas meg fém sza.rokkal bajlódni, meg csavarozgatni meg autó alá csúszni, mászni. Lassan már tényleg ott tartunk, hogy a férfiak szülik majd a gyereket és szop.tatni is fogják és házi munkát végeznek és varrnak otthon, míg a nő majd kemény férfi munkákból tartja el az elnőiesedett férjét :D Tiszta beteg. te el tudod azt pl. képzelni, hogy egy nővéri szakmát férfi csináljon? Vagy egy varrodában férfi üljön a varrógép előtt? Vagy hostes munkát férfi csináljon? :D Igen, valóban az én gondolkozásom a nevetséges, hogy egy nőt nem tudok elképzelni autó szerelőnek, mekkora hü.lye kortól elmaradt p. vagyok, mi? Valóban :D
2019. júl. 6. 14:01
 20/26 anonim ***** válasza:

"Igen, nagyon reális hogy majd egy nő neki áll autókat szerelni, vagy majd elmegy malterozni, nem? Mindig is férfi szakma volt, mit keresne ott egy nő? Majd ő fog vas meg fém sza.rokkal bajlódni, meg csavarozgatni meg autó alá csúszni, mászni."

Ja, hogy neked büdös a munka, aztán sírsz, hogy csak ennyit tudsz keresni. Elárulom neked, hogy vannak nők akik férfi szakmában dolgoznak és fordítva.

"Lassan már tényleg ott tartunk, hogy a férfiak szülik majd a gyereket és szop.tatni is fogják és házi munkát végeznek és varrnak otthon, míg a nő majd kemény férfi munkákból tartja el az elnőiesedett férjét :D Tiszta beteg."

Ugye tudod, hogy ez biológiai-genetikai lehetetlenség. Azok a férfiak tudnak szülni, akik nők voltak, aztán át operáltatták magukat férfivá. De azt amúgy minden nő elvárja, hogy a férfi segítsen a házimunkában. Szegény nőnek meg nehogy már dolgoznia kelljen.

"te el tudod azt pl. képzelni, hogy egy nővéri szakmát férfi csináljon?"

Mivel vannak férfi ápolók, ezért a válaszom: igen.

"Vagy egy varrodában férfi üljön a varrógép előtt? Vagy hostes munkát férfi csináljon? :D"

Igen.

"Igen, valóban az én gondolkozásom a nevetséges, hogy egy nőt nem tudok elképzelni autó szerelőnek, mekkora hü.lye kortól elmaradt p. vagyok, mi? Valóban :D"

Na végre igazad van, örülök, hogy nem nekem kellett kimondanom.

2019. júl. 6. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!