Elfogadható angol nyelvtudással,3 év irodai tapasztalattal, nyáron van választási lehetőség?
Figyelt kérdés
Próbaidőn vagyok valahol, de nem érzem jól magam. Habár félek, hogy máshol se érezném...2019. júl. 3. 19:57
11/13 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam, tavasz és ősz, ezért is tavasszal váltottam.
Kikötötték, hogy próbaidő alatt 1 nap szabi max, ha minden kötél szakad, nade nem szoktam nyaralni, úgyhogy pláne nem érvágás.
2019. júl. 4. 08:32
12/13 anonim válasza:
Tavasszal csak az keres új dolgozót, akinek nagyon muszáj. Ekkoriban fizetik a cégek az éves bónuszt, így ilyenkor drága az embereket elcsábítani, vagy csak sokára jönnek (ez is drága az új cégnek), meg akarják várni a bónuszt.
13/13 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, őszig már nem bírom ki itt, ráadásul addigra már rég ott a 30 napos felmondási idő.
2019. júl. 4. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!