240. 000 Ft az átlag nettó bér a statisztikák szerint valóban ennyit kerestek?
Ha nem akkor mennyit, többet/kevesebbet?
Mit dolgoztok?
Nyelvtudás tökéletes, csak nincs rá szükség mivel magyarok az ügyfelek. A diploma bár fájó beismerni de valóban nem ér "sokat", pedig nem ruhatár és büfészak, de ismerettség nélkül nagyon nehéz, a külsősökkel bizalmatlanok, nem véletlenül. Nem érzem cikinek, mert a bolti eladó nincs bejelnetve csak 4 órára és szombat vasárnap is dolgoztatják, nem lesz se nyugdíja se családra ideje. Így legalább nem csak vegetálok hanem élek is, de valóban elég karcsú ez a fizetés, nettó 180 000-eé már elégedett lennék abból már rengeteget lehet félre tenni. Nem akarok váltani, nem minden a pénz, jó a közösség, jövőre neki esek az emelés kérésnek nem vagyok szívbajos asztalra csapni :D
Hát, azért én a helyedben keresgélnék, mert Budapesten bőven találsz jobbat. És nem csak hétvégi munkával, feketén dolgozva.
A 180 pedig szintén nem sok, de ezt úgy is csak akkor látod be majd ha már 200-at keresel.
15 év munkaviszony után 224 ezer nettó, de ebben benne van a még tanuló gyerekem utáni adókedvezmény és 'cigánypénz'😀
Ha ezek nem lennének, kb. 175 ezer nettó lenne a fizum. Tanár vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!