Sony Xperia Z3 compact tapasztalatok: valóban könnyebben törik, mint egy átlag telefon?
Ilyenem van, csak jókat mondhatok róla! Gyors, viszonylag jó az akkuideje, kamerája is korrekt, kicsi, szép.
Üveg a hátlapja, ha betonra dobod, eltörhet. Kell előre hátulra üveg borítás és kész. Én vettem 1 dollárért egy papírvékony műanyag tokot, ami pluszban védi.
Köszi a választ!
Nagyon tetszik a telefon, de sokan írják, hogy zsebben minden ok nélkül törött, illetve, hogy nagyon melegszik, ezért igen elbizonytalanodtam. Ahhoz azért drága mulatság, hogy cserélni kelljen a borítót rendszeresen :(
Sok telefonról írnak sokmindent. Ilyen erővel ne vegyél semmilyet. :) 2 dollár egy üveg, ami megvédi, 1700Ft a Nillkin, prémium minőségű.
Nagyon melegszik... Mi az, hogy nagyon? :) Csúcs hardver van egy ilyen kis dobozban, számítógépeket megszégyenítő erővel és ettől azt várod, hogy full terhelésen is hideg maradjon? :) A fizikát nem tudod kicselezni, de itt visszakanyarodhatunk az elejére, hogy akkor egy erősebb hardverrel szerelt telefont se vegyél. Hozzáteszem, a korábban, általam használt Lg 4XHD és Nexus 4 legalább ennyire, ha nem jobban melegedett. És utóbbinak szintén üveg hátlapja volt, ami nem tört el. :)
Hát, nem tudom, tanácstalan vagyok.
Az egyik embernek törik, a másiknak nem :( Pedig a másik emberke is fórumozó, és ő azt írta, hogy a szokásai nem "telefontörősek", de ez 1 hét alatt berepedt nála. Ezért aggódom, és sajnos nem ő az egyetlen.
Én a Z-met másfél méterről kerámiára ejtéssel tudtam megtörni, a kijelző üveg sarka repedt be, de akkorát kapott ehhez, hogy a kis kerámia gyertyatartó, amire esett, ripityára tört.
Szóval azért annyira nem törékenyek. Egy jó tok és nincs mitől félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!