Mennyi pénzért váltanál, vagy váltanál vissza az előző munkahelyedre?
Megkeresett az előző cég ahol dolgoztam, hogy nem-e akarok visszamenni
Amikor eljöttem még elég kevés pénzeket fizettek ott, az új helyen annak már a dupláját kapom, viszont az emberhiány miatt, ott is muszájak voltak megemelni szépen a béreket
Azóta nem tudom pontosan mennyit kapnak az ottaniak, bár nem hiszem hogy annyit mint én, viszont természetesen kevesebb pénzért nem mennék vissza, maximum ha többet fizetnek mint a mostani, de még akkor is gondolkodnék rajta, mert van előnye meg hátránya is mind a kettő helynek (utazás, munkatársak stb, stb)
Viszont elsősorban most a pénz döntene
+30ezer (nettó) forintért talán lennék hűtlen és visszamennék, de lehet hogy kevés, viszont ennél többet biztos nem fizetnének, sőt szerintem igazából már ennyit sem, de az üzemvezető telefonba azt mondta küldjem be az önéletrajzot, és mellé írnám az összeget is. Ha nem érdekli őket a dolog akkor nem veszítek semmit, ha viszont érdekli őket (ugyan is ők kerestek meg engem, mert tényleg nincs már ember akit felvegyenek) akkor lehet bánnám hogy csak 30ezerrel kapok többet mint a mostani helyen
Nehéz kérdés
# 4/8
Na 1:1-ben ugyan így vagyok
Azóta a teljes csapat lecserélődött, 3-an voltunk, plusz egy senior. A seniorból csoportvezető lett és megengedhetetlen stílust engedett meg magának. Rendesen hisztérikusan sipítozott, ha neki nem tetsző dolgot műveltünk. De azt nem mondta el, hogy csináljuk csak legyen kész.
A régi csapat nincs már meg, csak a csoportvezető.
Nem szívesen mennék vissza. De élni kell valamiből, ha nem lenne más lehetőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!