Nagyon is. Hónapokra előre be vannak telve a villanyszerelők, és egész jól keresnek. (Van egy barátom, aki az)
2019. jún. 27. 00:34
2/20 anonim válasza:
Alkalmazottként reális a 300 nettó, komolyabb tapasztalattal, gyakorlattal még több.
Vállalkozóként pedig nagyon szépen meg lehet élni. Persze nem fogod tudni azonnal kiépiéteni a vállalkozásod, de hosszabb távon reális.
Akár hivatalos munka mellett is.
Illetve külföldön is nagyon keresett. Ha itthagyod Magyarországot, jó fizetés vár rád bármelyik nyugati országban.
Szerintem érdemes, ha érdekel hajrá.
Bár én a több lábon állás híve vagyok, ha van rá mód, ne állj meg egy szakmànàl.
2019. jún. 27. 04:58
3/20 anonim válasza:
2# vagyok és mindenképpen csináld, érettségivel egész életedben szenvedni fogsz. Nem ér többet, mint egy 8 általános, tapasztalat.
Annyiból jó, hogy megvan, később tudsz rá építkezni. De munkakereses során ugyanaz vár rád érettségivel, mint 8 általánossal
2019. jún. 27. 04:59
4/20 anonim válasza:
Csináld! Az egyik legjobb választás. Jobban fogsz élni belőle mint bármilyen diplomából, és sorban fognak állni a munkák.
2019. jún. 27. 06:03
5/20 anonim válasza:
Nagyon jó választás! Belföldön és külföldön egyaránt keresett. Alkalmazottként és majd saját céggel is bőven lesz munkád.
2019. jún. 27. 06:15
6/20 anonim válasza:
Én szeretem és jól is keresek vele (min 300, ha van maszek is akkor az + 100-500ig.
2019. jún. 27. 07:24
7/20 anonim válasza:
Nem nagyon van olyan szaki aki egy milla, nettó alatt keres, megeri
2019. jún. 27. 07:58
8/20 anonim válasza:
Sokkal tobbet ercmint barmi mas
2019. jún. 27. 08:29
9/20 A kérdező kommentje:
Értem
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat minndenkitől
Nagyon meggyőztetek a szakmát illetően
2019. jún. 27. 08:50
10/20 anonim válasza:
Villanyszerelő, festő, burkoló, klímás, ezek mind jól keresnek. Sokan kimennek külföldre, de az itthoniak se panaszkodnak, mivel a kevésbé jó emberek is szarásig vannak munkával és annyit kérnek, amennyi nem szégyellnek. Alkalmazottként jó gyakorlatot szerezhetsz, utána saját vállalkozás is megéri.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!