Kell nekem a linkedln profil?
Értem...csak saját tapasztalatot írtam le :) évekig fent voltam és semmi :D
Professionről meg többször is hívtak már. De amúgy igen, van egy csomó ilyen oldal ahonnan kérhetsz napi mail ajánlatokat is pl workania,jobline. Sok sikert :)
4.
nem hiszem, hogy én megcsinálom, esetleg ha vki megcsinálná... nyilván nem itt gyk-ról szeretném. :) De komolyan, megnéztem a borsodi állásokat, logisztikához köthetőt nem találtam, vagy nem voltam elég ügyes... De még küzdök vele. De nagyon kicsi az esélye, hogy nekiüljek a linkedl profilnak...
Akkor ne csak borsodi munkákat nézz. Nézz nagyobb körben, Budapesten vagy környékén sokkal több lehetőség van. Én Vas megyéből költöztem a fővárosba új lehetőségekért, és abszolút nem bántam meg, sokkal jobban élek, mint előtte.
Maga a profil elkészítése egy fél óra alatt megvan, szerintem ne sajnáld rá az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!