Próbaidő alatti felmondás?
Próbaidőn vagyok a Postán, de szeretnék felmondani és fel is fogok.
Abban kérném a segítségeteket, hogy ezt elég a Postán szóban jeleznem vagy valamilyen felmondó levelet kell-e írnom és ha igen azt kézzel is írhatom?
Csak mert nem jó a nyomtatóm, faxolni meg nem fogok mert nagyon drága.
Egy bónusz kérdés még mellé.
Egy nap nem voltam a Postán dolgozni és azt le kell dolgoznom ha most felmondok a mai nappal vagy ezzel már nem kell foglalkoznom?
Próbaidő alatt azonnali hatállyal fel lehet mondani, de MINDIG ÍRÁSBAN MONDUNK FEL!! (tekintettel arra, hogy a munkaszerződésed is írásban köttetett)
Nyugodtan megírhatod kézzel is, de lehetőleg 2 példányban és az egyiket aláíratod, hogy átvették.
Az a helyzet, hogy nem kötelező ledolgozni a mai napot, de én a korrekt megoldások híve vagyok: a mai napbevinném a felmondásom, a napot ledolgoznám, ha igényt tartanak rá - ezt az 1 napot még kibírod :-) és csak holnaptól nem mennék be.
Már csak ügyfél szempontjából is mondom: pl. ha ügyintéző vagy ablaknál, akkor elégg gáz, ha pl. 2 ablak helyett csak van és egész nap "szív" a kollégád és a jónép...
Persze, tudom, ez már nem a Te gondod, de hát én ilyen vagyok... Lehet lepontozni :D
Köszönöm a válaszokat.
Nem szeretnék kitolni a kollegákkal, csak tegnap csináltam majdnem 60.000ft hiányt és leszámolásnál már remegett a kezem és a síró görcs kerülgetett fiú létemre.
Szóval nem hiszem,hogy kibírok még egy napot.
Huhh, az durva... Azt hogy sikerült?
Nem tudod átkérni magad olyan helyre, ahol kevésbé kell pénzzel foglalkozni? Pl. nagyobb postán levelek kiadása, stb. Csomagozás.
7:49
Mondom MAJNDEM! :)
Nem okoztam hiányt!
Akkor jó lenne, ha egyértelműen fogalmaznál.
"csak tegnap csináltam majdnem 60.000ft hiányt "
Ezt úgy lehet értelmezni, hogy hiányt csináltál tegnap ami majdnem 60 ezer forint. Persze, ha így írtad volna, hogy:
"tegnap majdnem 60 ezer forintos hiányt csináltam"
már másképp hangzana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!