Másnak is voltak ilyen érzései diploma megszerzése után? (mérnöki diploma)
Figyelt kérdés
Most volt a záróvizsga és bár rengeteget készültem sajnos így is csak kettes lett, és egyáltalán nem tükrözi szerintem a valós tudásomat.
Ráadásul most úgy érzem meg sem érdemlem a diplomát, mert mintha csak kegyelemből kaptam volna meg, pedig tudom hogy ennél sokkal jobbra is képes lettem volna, ha nem vagyok ideges és blokkolok le. Ráadásul voltak szivatós emberek is a bizottságban.
Amitől még nagyon tartok, hogy ez a minősítés mennyire fog számítani állás keresés során. Mit gondoltok?
2019. jún. 20. 12:57
11/15 anonim válasza:
Nem jelent semmit, de a tény, hogy egy ilyen miatt nyavalyogsz megmutatja, hogy nem vagy mérnöki pályára való.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Nem nyavalyogni akartam, bocs ha úgy jött le, inkább csak dühös vagyok magamra, hogy ilyen szinten lefagytam. A gyakorlati tudás szerintem megvan, mert az egyetemi anyagon kívül is folyamatosan olvasgatok és tájékozódok.
2019. jún. 21. 08:47
13/15 anonim válasza:
8. vok, 9-nek írok: érdekes, akkor megint változtattak.
14/15 anonim válasza:
Kutya fülét nem fogja érdekelni semmilyen jegyed. Nem jelent semmit.
15/15 anonim válasza:
Annyira érdekli a munkáltatót a diploma, hogy pl. én multinál dolgozok, normális "igazi" mérnök állásban, a diplomát be kellett mutatni a HR-en, aztán a céges adatbázisban más mérnöki végzettség van beírva, még arra sem voltak képesek, hogy azt be tudják pötyögni, ami a diplomára van írva. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!