Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet keresni havi...

Hogyan lehet keresni havi milliokat?

Figyelt kérdés

Budapestem sokan keresnek,de senki nem mondja el hogy hogyan. Ugyse masolja le mas. Csak esetleg etalon lehet.

En nem ertem azt sem hogy a kis kiniaiak mibol veszik a merci, bmw terepjarokat a maserati 50 millios kocsikat.

Allasok megvannak hirdetve a neten pl havi 200 ezer . Ha nem koltod el ami keptelenseg az akkor is egy évben 2 millio 400 ezer!

Valaki meg hetente vagy havonta keres annyit.De mibol? Mit kell dolgozni vagy milyem tevekenyseget kell ehhez vegezni? Kinek van erre otlete?

2019. jún. 18. 14:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Családi támogatás, olyan családba születtek ahol tele voltak a szülők pénzel, és nyomják őket folyamat. Menő vállalkozó, vagy felső vezető szülők. Elhiheted hogy nem saját erejükből jutotta oda. (a 99,9%-uk biztos nem)
2019. jún. 18. 15:19
 12/27 anonim ***** válasza:
75%
En pl biztositonal vagyok ugynok. Vannak sok (es aki max 10) eve itt dolgozok akik hetszamjegyut keresnek. Es van akinek nem egyessel kezdodik. Nem csak alkalmazotti vilag van.
2019. jún. 18. 15:19
 13/27 anonim ***** válasza:
Generál kivitelezőként
2019. jún. 18. 15:54
 14/27 anonim ***** válasza:
30%

Feleségem poénbol kereskedni kezdett pár termékkel legálisan mert itthon van és gyerek mellett unatkozott.igazan mégse hirdette a termékeket meg se lelem a neten a hirdetését havi 7-800e ftot hoz. Ha meghirdetne tuti lehetne ezt tobbszorozni de nem foglalkozik vele max heti 4-5 órát.

Csak jó ötlet kell ennyi az egész

2019. jún. 18. 15:58
 15/27 anonim ***** válasza:
30%
14-es, csak annyit kérdezek - mert részleteket nyilván nem fogsz elárulni - hogy hol kezdte árulni? Face csoport vagy honlap vagy webáruház vagy blog?
2019. jún. 18. 16:57
 16/27 anonim ***** válasza:
60%
én inkább arra lennék kiváncsi 14-es, hogy milyen típusú termék? szépségápolás? háztartás?
2019. jún. 18. 20:11
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

jah, amúgy én is multis, nagyvállalati vezetőknél tudom legkönnyebben elképzelni a milliós fizetéseket.

aztán pedig a kereskedőknél, mert annyi marhaságot vásárolunk feleslegesen...jól megélnek belőlünk :/

2019. jún. 18. 20:12
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

15-16. Nem ért hozzá építőanyag fajta. 15 százalékkal olcsóbb mint a boltban persze szamlasan legálisan. Mivel nagy értékben vásárolnak így általában ha fel órát melozik 50-100e Ft megvan.

És meg a facen se hirdet néha itt ott 1-1 apróhirdetés ha eszébe jut azt megy szájhagyomány útján .

És szerintem ezt a forgalmat lehetne sokszorozni rendes hirdetéssel de annyira nem ehezunk hogy nagyon foglalkozzunk vele

2019. jún. 18. 20:23
 19/27 A kérdező kommentje:
Arra en is kivancsi vagyok hogy hogyan hoz neki 800 ezret. Milyen termekkel, amivel alig kell foglalkozni vele. Rendeles hogy megy,? Ha valoban annyit hoz es heti 4-5 orat dolgozik veke,akkor olyan termekrol van szo ami nagyon nagy haszonnal tud eladni hogy keves rendeles eseten is , hozzon annyit. Csak hogy az meg keptelenseg,hogy mittudomen nagykernel is olcsobban adja vagy adott esetben gyartoi aron,csak akkor mar rahuzzak az afat is meg minden. Nehezen hiheto el,de ha igaz, ellehet mondani hogy nem pontosan de melyik termkekategoriaba tartozik es hol hirdet ha hirdet
2019. jún. 18. 20:42
 20/27 anonim ***** válasza:
75%

Nagyobb cégekben osztályvezetők simán (pénzügy, HR, projektvezető stb).

Jól menő iparágakban: gyógyszerkereskedelem, szoftverfejlesztés, pláne a kettő kombinációja (orvosi műszerek programozása).

Van egy csomó egyfős kereskedelmi képviselet (na azt én is szeretném tudni, hogy ezekre a helyekre honnan szerzik az embereket), simán megvan náluk is.

Vannak szakmák, ahol több idő végigjárni a szamárlétrát - adótanácsadó, jogász, orvos - de hosszútávon ott is összejöhet.

Prostitúció.

2019. jún. 18. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!