Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet keresni havi...

Hogyan lehet keresni havi milliokat?

Figyelt kérdés

Budapestem sokan keresnek,de senki nem mondja el hogy hogyan. Ugyse masolja le mas. Csak esetleg etalon lehet.

En nem ertem azt sem hogy a kis kiniaiak mibol veszik a merci, bmw terepjarokat a maserati 50 millios kocsikat.

Allasok megvannak hirdetve a neten pl havi 200 ezer . Ha nem koltod el ami keptelenseg az akkor is egy évben 2 millio 400 ezer!

Valaki meg hetente vagy havonta keres annyit.De mibol? Mit kell dolgozni vagy milyem tevekenyseget kell ehhez vegezni? Kinek van erre otlete?

2019. jún. 18. 14:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Budapest nagy város, képzeld el mennyi nagy cég van, ott, annak mindnek van felső vezetősége, akik simán megkereshetik az egymillát.

A ki kínaiak meg hozzá be kamionszámra az olcsó árut Kínából, az adót elcsalják, aztán ömlik a lóvé.

2019. jún. 18. 14:44
 2/27 anonim ***** válasza:
58%
Ne az álláshírdetések alapján számolgass! Nem mindenki munkából él!
2019. jún. 18. 14:45
 3/27 A kérdező kommentje:
Nem mindenki munkabol? Akkor mibol,?
2019. jún. 18. 14:49
 4/27 anonim ***** válasza:
37%

> Nem mindenki munkabol? Akkor mibol,?

Piacképes ötlet, vállalkozás. De nyugi, ehhez te hülye vagy.

2019. jún. 18. 14:53
 5/27 A kérdező kommentje:

Piackepes otlet, vallalkozashoz alaptoke kell te tudatlan. :D pl. Van 15 milliod, amibol panellakast sem tudsz venni Pesten mert annnyira dragak,viszont lehet csinalni mondjuk egy jo meno automosot, nagyon sok van mar de meg mindig vannak olyan helyek ahol nincs, nagy forgalommal.

De ha nincs az embernek kezdotoke akkor lehet barmilyen otleted. Es nem azt kerdeztem higy vallalkozassal,hanem magat az alapot a milliokat honnan milyen tevekenysegbol? Ha mar valaki milliomos akkor lehet beszelni vallalkozasrol,hiszen 200 ezerbol nehez felepiteni barmilyen vallalkozast is.

2019. jún. 18. 15:01
 6/27 anonim ***** válasza:
70%

> Piackepes otlet, vallalkozashoz alaptoke kell te tudatlan. :D

Itt volt évekig a BizSpark program. Volt egy jó app ötleted, megcsinálhattad, a MS támogatott 3 évig minden szoftverükkel. 1-1,5 millió nem elérhetetlen normál munkával sem, nekem most 1,2-1,3 a fizetésem, nettó. Nyilván sok munka van benne, de tudok félretenni vállalkozásra. De igen, baromi tudatlan vagyok.

2019. jún. 18. 15:05
 7/27 anonim ***** válasza:
11%
Pont ezért nem fogsz te soha ennyit keresni kérdező, mert ennyire korlátolt vagy. Hogy azt hiszed hogy valaki csak benyit egy munkahely ajtaján, és már borítják is a nyakába a milliókat.
2019. jún. 18. 15:11
 8/27 A kérdező kommentje:

Ismerem igen. Es szted hany embernek van jo app otletet. Nagyon soknak. Nekem is volt, de az higy kivitelezheto legyen meg barmi mas, aztan meg az egyeb koltsegek amit neked kell fizetned.

Ez olyan mint tu a szenakazalban.

Most is mar millios szamra vannak az appok.

A masik meg az hogy en nem vagyok infos sem tehat az ilyen appos dolgok hidegen hagynak engem,nem vonz ez a tema sem az informatika

2019. jún. 18. 15:11
 9/27 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=v44V1Pz-vhE

Neki állítása szerint milliós fizetése volt.

2019. jún. 18. 15:14
 10/27 A kérdező kommentje:
Nem azt kerdeztem hogy benyit egy munkahekyre, hanem azt hogy milyen tevekenyseggel ÉRHETŐ el. Erre kernek valaszokat aki tud. Mert huszoneves fiatalok sem dolgoznak evtizedek ota megis vannak olyanok akik luxus kocsival jarnak, csaladi haz hitel nelkul es egyebek.
2019. jún. 18. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!