Szoftverfejlesztő OKJ-val mekkora a sikeresen elhelyezkedők aránya? Esetleg van itt olyan, aki ezt végezte?
Figyelt kérdés
2019. jún. 13. 13:29
1/12 anonim válasza:
Fejlesztő favágónak biztosan el tudsz helyezkedni.
2/12 A kérdező kommentje:
Az mit jelent?
2019. jún. 13. 13:36
3/12 anonim válasza:
Gyakorlatilag 0%, kivéve ha valami rokonod van vezető pozícióban a cégnél. A legtöbb helyen csak egyetemistákkal foglalkoznak, azok közül is csak a legjobbakkal. Nagyon nehéz kezdőként bekerülni egy céghez, OKJ-vel meg semmilyen fejlesztő cégnél nem állnak szóba veled. (Mondom, kivéve ha erős protekciód van)
4/12 anonim válasza:
Az előző lósza.rt nem tud a piacról, két éve a neje elzavarta hidegburkolónak havi egymilláért, Azóta eszi a kefét.
5/12 anonim válasza:
Aki csak OKJ alatt programozgatott, annak nincs nagyon eselye. Aki mar elotte foglalkozott vele, es kockult rendesen OKJ alatt, annak van eselye. Nem az OKJ onmagaban a problema, ha csak egy vizsga erejeig foglalkozol a tantargyakkal, egy BME-s diplomaval is kitorolheted, en ismerek ilyeneket! OKJ eseten nagyobb hanyadban vannak olyan emberek, akiket a nagy fizetes vonzott, es gyorsan akartak valami infos papirt. Egy komolyabb egyetemen meg a valodi kockak vannak nagyobb hanyadban, akiket tenyleg erdekel a terulet es kelloen intelligensek is.
6/12 anonim válasza:
Infós OKJ-vel eddig távközléses cégnél tudtam elhelyezkedni, ameddig ki nem rúgtak XD Próbálkozni még lehet esetleg szervizekben, de ott nagyon kicsi az esély, vagy irodákban, de mindenhová tényleg szinte protekció kell meg gyakorlat. Ha meg fel is vesznek egyből valahová körültekintőnek kell lenni, mert a pályakezdős első munkahelyi pofonok nem valami kellemesek visszagondolva. De maszekolni szerintem érdemes ilyen szakmákkal. Én is maszekként alkalomadtán tudok valami pénzt összeszedni, igaz én nem vagyok programozó, de azok meg jóval többet keresnek úgy is.
8/12 anonim válasza:
Nálunk 2-3 próba után a főnök úgy döntött nem próbálkozunk tovább okj-s jelöltekkel..
9/12 A kérdező kommentje:
Hát, fogalmam sincs, mi lesz. :(
2019. jún. 14. 05:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!