SOS mennyiért vállalnátok június 10 ünnepnap egy 8 órás extra műszakot ha eleve csak H-P a munkarend?
Több dolog vág itt egybe. Az egyik hogy csak H-P van munkarend, se hétvégén pláne ünnepnap nincs. A másik hogy az utolsó utáni pillanatban akar a főnökség embert mert akikkel megoldották volna mind leléptek a múlt héten (felmondtak).
Tehát a kérdés így ilyen paraméterek mellett mennyiért?
Az alap ugye a normál óradíjam ami kiszámolható a nettó bér osztva 160-nal, és erre kérnék 100% pótlékot a nem munkanapi bemenetel miatt + még 50 % pótlékot az ünnepnap miatt + még párezret pluszban a szívességért hogy így vasárnap este hajlandó lennék eldönteni hogy bemegyek.
Tehát a szokásos órabérem 2,5x-ét kérem a 8 órára + még a zsebbe némi hálapénzt.
Ez így reális?
Ennek holnap de 11-ig el kell dőlnie.
Az igényemet én már leadtam a főnöknek mailben válasz egyelőre semmi.
Ha nem válaszol akkor persze el is dőlt, de akkor embere se lesz.
Bármennyiért!
Örülj, hogy van melód, és tudsz venni zabálni valót, meg kifizetni a villanyt!
Nem kell menjek. Megírtam 2,5x pénzért vállalom. De nem kellek mert volt olyan gyökér aki meg sima napidíjért bevállalta.
Na ennyit arról mit ír a jogszabály.
Persze nyilván sutyiban megy majd a dolog a pénz meg zsebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!