Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy cég jegyzett tőkéjéből...

Egy cég jegyzett tőkéjéből lehet következtetni arra, hogy a fizetések magasak vagy alacsonyak?

Figyelt kérdés
Úgy az átlaghoz képest.
2019. jún. 8. 21:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem lehet
2019. jún. 9. 06:19
 12/18 anonim ***** válasza:

"Ha így van akkor nagyjából felezni kell, hogy nettót kapjunk,ha jól sejtem?"

Kb. igen

2019. jún. 9. 08:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha viszonylag új cég, akkot nem lesz még beszámolója.

A tőke amúgy nem korrelál a fizetésekkel.

2019. jún. 9. 09:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Lehet, én állsáinterjú előtt mindig megnézem a cég éves nettó árbevételét, akkor tudom mennyit lehet kérni. pár száz milliós kft-knél bruttó 200-250, pár milliárdos zrt-knél pozíció függő de ott is kb 250 max 300. sok milliárdos versenycégeknél bruttó 300-tól csillagos ég .
2019. jún. 9. 12:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Remélem nem pénzügyi pályán vagy, utolsó. A nettó árbevétel meg a jegyzett tőke között azért elég nagy a különbség.
2019. jún. 9. 12:16
 16/18 anonim ***** válasza:

A nettó árbevétel kb semmit sem jelent ebből a szempontbol, nem ez alapján kell berigenyt mondani.

Én tudom, hogy mondjuk 600 bruttót akarok keresni, mert reális igénynek tartom, akkor mindenhol ennyit kérek. Ha valahol ez sok akkor majd felvesznek máshova, ahol megadják.

2019. jún. 9. 12:37
 17/18 anonim ***** válasza:
De igen és én fogom osztani a fizetéseiteket is. Azaz semmit!
2019. jún. 9. 15:43
 18/18 anonim ***** válasza:

"Lehet, én állsáinterjú előtt mindig megnézem a cég éves nettó árbevételét"

Akkor a teszkó kasszásai miért nem keresnek milliókat?

2019. jún. 9. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!