Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki hallott már a khrhitel.hu-ról?

Ki hallott már a khrhitel.hu-ról?

Figyelt kérdés
Ismerősöm ajánlotta, hogyha hitel kell és khr-es vagyok, akkor keressem őket.

2019. jún. 8. 10:07
 1/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
81%
Aki köztudottan rossz adósnak hitelt akar adni, az jó ember nem lehet.
2019. jún. 8. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Nem hallottam még róla, de egy dolgot tudok és jótanácsként megosztom Veled:

SOHA NE FOGLALKOZZ OLYAN CÉGGEL/HONLAPPAL, AHOL CSAK EMAIL CÍM VAN MEGADVA és semmi cégnév, székhely, telephely, telefonszám, stb.

Ezt ugyanis törvény írja elő, hogy kötelező feltüntetni.

2019. jún. 8. 10:24
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

A "honlap" egyetlen oldal minden info nélkül, a kapcsolat egy darab gmailes email cím. Igazán bizalomgerjesztő...

Egyébként aki úgy hirdeti magát, hogy khr-eseknek ad hitelt, azaz olyanoknak akik nem jó adósok, az az uzsorás...

Valószínűleg a kamat az egekben és szinte biztosan valami jelzálogot is kérnek cserébe, hiszen tudják, hogy akinek a hitelt adják, az már egy másik hitelt se tud visszafizetni.

Egyébként meg kíváncsiságból rákerestem és még van jó néhány ilyen "honlap" különböző neveken.

2019. jún. 8. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

"KHR Hitelezés

www.khrhitel.hu gyűjtőoldal, mely leendő ügyfelek generálását végzi, majd a hitelező vállalatok részére továbbítja, akik a szolgáltatás érdemi teljesítését végzik"

2019. jún. 8. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Anno, mikor elbuktam a lakáshitelem, én is rátaláltam erre az oldalra.

Nagy betűkkel hirdette, hogy nem szükséges ingatlanfedezet az új hitelhez, amiből ki tudnám váltani a régit. Ezt több helyen, több módon leírták.

Elkezdtem kitölteni a kért adatokat, majd jött a következő kérdés: milyen ingatlant tudok bevonni? Nem lehetett továbbléni, nem volt olyan lehetőség, hogy semmilyet. Átverés az egész, nincs olyan legális pénzintézet, aki egy nincstelennek sok pénzt adna.

Kihasználják a kétségbeesett adóst, és lehúzzák.

Olyan ez, mint mikor a rákos betegnek vagyonokért adnak el semmit sem érő "gyógyszereket", mert az hinni akar benne és bármennyit megad, hogy ne haljon meg. De attól még átverés.

2019. jún. 8. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

az oldal alján ott van minden

2019. jún. 9. 09:31
 7/7 anonim ***** válasza:

6-os, igazad van.

Majd utána nézve a céginformációknál kiderül, hogy egy élelmiszer nagykereskedelem profilú "cég"-ként van bejegyezve, ami 1 főből áll - háát, ettől nem lett több bizodalmam hozzá :D

2019. jún. 9. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!