Ki hallott már a khrhitel.hu-ról?
Nem hallottam még róla, de egy dolgot tudok és jótanácsként megosztom Veled:
SOHA NE FOGLALKOZZ OLYAN CÉGGEL/HONLAPPAL, AHOL CSAK EMAIL CÍM VAN MEGADVA és semmi cégnév, székhely, telephely, telefonszám, stb.
Ezt ugyanis törvény írja elő, hogy kötelező feltüntetni.
A "honlap" egyetlen oldal minden info nélkül, a kapcsolat egy darab gmailes email cím. Igazán bizalomgerjesztő...
Egyébként aki úgy hirdeti magát, hogy khr-eseknek ad hitelt, azaz olyanoknak akik nem jó adósok, az az uzsorás...
Valószínűleg a kamat az egekben és szinte biztosan valami jelzálogot is kérnek cserébe, hiszen tudják, hogy akinek a hitelt adják, az már egy másik hitelt se tud visszafizetni.
Egyébként meg kíváncsiságból rákerestem és még van jó néhány ilyen "honlap" különböző neveken.
"KHR Hitelezés
www.khrhitel.hu gyűjtőoldal, mely leendő ügyfelek generálását végzi, majd a hitelező vállalatok részére továbbítja, akik a szolgáltatás érdemi teljesítését végzik"
Anno, mikor elbuktam a lakáshitelem, én is rátaláltam erre az oldalra.
Nagy betűkkel hirdette, hogy nem szükséges ingatlanfedezet az új hitelhez, amiből ki tudnám váltani a régit. Ezt több helyen, több módon leírták.
Elkezdtem kitölteni a kért adatokat, majd jött a következő kérdés: milyen ingatlant tudok bevonni? Nem lehetett továbbléni, nem volt olyan lehetőség, hogy semmilyet. Átverés az egész, nincs olyan legális pénzintézet, aki egy nincstelennek sok pénzt adna.
Kihasználják a kétségbeesett adóst, és lehúzzák.
Olyan ez, mint mikor a rákos betegnek vagyonokért adnak el semmit sem érő "gyógyszereket", mert az hinni akar benne és bármennyit megad, hogy ne haljon meg. De attól még átverés.
6-os, igazad van.
Majd utána nézve a céginformációknál kiderül, hogy egy élelmiszer nagykereskedelem profilú "cég"-ként van bejegyezve, ami 1 főből áll - háát, ettől nem lett több bizodalmam hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!